Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 15 Απριλίου 2022:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη και τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στους 2 Δήμους, παρουσία του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου, του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη και της διευθύντριας της ΔΑΕΦΚ (Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών), Μαρίας Κλεάνθη, την Κυριακή 8 Μαΐου, σε Καρλόβασι και Βαθύ.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την επίσκεψη στον χώρο εργασιών αποκατάστασης του τουριστικού λιμένος Βαθέος, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σάμο την Κυριακή, 8 Μαΐου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις εκδηλώσεις Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης στο Μεσαίο Καρλόβασι και τη σύσκεψη που διεξήχθη στο Δημαρχείο, παρουσία του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου.

Χατζηχρήστου Κώστας – Ο απερχόμενος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του Κινήματος Αλλαγής για τις εσωκομματικές εκλογές κατά τη διάρκεια των οποίων αποφασίστηκε και η αλλαγή ονόματος του κινήματος σε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο απερχόμενος αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΚΙΝΑΛ για τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της 8ης Μαΐου.

Στεφανής Νίκος – Ο π. διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας για την ανάληψη καθηκόντων της νέας διοικήτριας Αφροδίτης Αγγέλη.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη σύσκεψη στο Δημαρχιακό μέγαρο (Κυριακή, 8 Μαΐου), παρουσία της διευθύντριας της ΔΑΕΦΚ Μαρίας Κλεάνθη.

Κάιλα Δέσποινα – Η συνεχιζόμενη προβολή της Σάμου μέσα από την πλατφόρμα Samos Food και την πρόσφατη εκδήλωση στο Ίδρυμα Θεοχαράκη στην Αθήνα.

Ευαγγέλου Ευθύμιος – Ο χοροδιδάσκαλος, αντιπρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ.) για την παράσταση «Όλα ξεκίνησαν απ’ το φανάρι».

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις εγκρίσεις χρηματικών ποσών αλλά και τι χρήματα έχουν δοθεί μέχρι σήμερα για την αποκατάσταση της ευρύτερης περιοχής μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Μάρκου Στέλιος – Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και την 33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στη Λέσβο.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο π. γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και επιστημονικός σύμβουλος Υγείας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το πρόσφατο νομοσχέδιο για την Υγεία, που ψηφίστηκε στις 10 Μαΐου στη Βουλή, και μεταξύ άλλων εξαιρεί τη Σάμο από το καθεστώς άγονης περιοχής Α΄.

Βογιατζής Δημήτρης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Υπουργείο Οικονομικών, παρουσία του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα, όπου συζητήθηκε η τελική φάση παραχώρησης του παλαιού ΚΥΤ στον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για τη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας και τα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκειά της.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για την μέχρι σήμερα εξέλιξη με τα κατεδαφιστέα κτήρια και την αποκατάσταση της περιοχής, μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Μανδουραράκης Γιάννης – Ο σκηνοθέτης της παράστασης «Ποια Ελένη;», που ανεβάζει φέτος η Θεατρική Ομάδα Σάμου, και τις 3 επιπλέον παραστάσεις που θα δώσουν έως και την Κυριακή, 15 Μαΐου.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για την εξέλιξη στο ζήτημα των κατεδαφιστέων κτηρίων στην ευρύτερη περιοχή Καρλοβάσου αλλά και την έναρξη των δρομολογίων που συνδέουν το Καρλόβασι με το Σίγατσικ της Τουρκίας.

Μεγκ Μαρία / Αγγελής Νίκος – Η καθηγήτρια, υποδιευθύντρια του Γυμνασίου Πυθαγορείου και ο καθηγητής για τις εκπαιδευτικές δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και τα όσα σχεδιάζονται για τις 22 και 23 Μαΐου, παρουσία δυο διεθνώς κορυφαίων επιστημόνων, των κ.κ. Ιωάννη Μπαζιώτη και Εμμανουήλ Τσεσμελή.

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής για την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου για την Υγεία που μεταξύ άλλων προβλέπει απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Δεμερτζή Πένη – Το μέλος της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την διαδικασία εκλογών ανάδειξης προέδρου του κόμματος και μελών της Κεντρικής Επιτροπής, για πρώτη φορά από τη βάση, την Κυριακή, 15 Μαΐου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 15 Μαϊου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ