Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (30/05), στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, ακόμη μία χρονιά στο 2% των κορυφαίων ερευνητών, παγκοσμίως, σύμφωνα με τη λίστα του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, μιλά για την αλματώδη εξέλιξη της Καρδιαγγειακής Ιατρικής.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βόρειου Αιγαίου» για τα προβλήματα των σεισμοπαθών της Σάμου μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία ορίζεται προθεσμία μέχρι 30/10/2023 (λήξη 3ετίας από την εκδήλωση του συμβάντος), για υποβολή πλήρους φακέλου για χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής Ανακατασκευής «κόκκινου» κτιρίου ή Επισκευής «κίτρινου» ή «πράσινου» κτιρίου, για όσους σεισμοπαθείς έχουν υποβάλει αίτηση και έλαβαν την λεγόμενη Πρώτη Αρωγή, ύψους 14.000, 8.000 και 3.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «η Σάμος αλλάΖΕΙ» σε ένα απολογισμό τριετίας από τον ισχυρό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου που έπληξε τη Σάμο.

Βουδιώτης Μίλτος – Ο πρόεδρος των υπαλλήλων ΕΛΤΑ Σάμου για το κλείσιμο υποκαταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων και σε περιοχές των νησιών, αλλά και τους λόγους που δεν προβλέπεται κλείσιμο υποκαταστημάτων σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την παρέμβασή του ώστε να επανέλθει λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου για Covid-19 στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής που πρέπει να μετακινούνται στο Νοσοκομείο Σάμου.

Ζαχαροπούλου Κατερίνα – Η εικαστικός για τα φετινά σεμινάρια γύρω από την τέχνη που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές με αφορμή την έκθεση που φιλοξενήθηκε στο Art Space Pythagorion του ιδρύματος Schwarz.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Για το πρόσφατο ταξίδι του σε Αθήνα και Κύπρο, τη σειρά επαφών με τους υπουργούς Πολιτισμού και Μετανάστευσης & Ασύλου, καθώς και τη συνεδρίαση της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών, στη διάρκεια Σύγκλησης της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην οποία προήδρευσε.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα στοιχεία λογαριασμών που αφορούν τα ποσά που έχουν δαπανηθεί μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020 και το μεταναστευτικό.

Πνευματικάκης Ιωάννης – Ο πολιτικός μηχανικός, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του Τμήματος Βορειοανατολικού Αιγαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την εισήγηση προς την ΔΑΕΦΚ και το ΤΕΕ Βορείου Αιγαίου για δωδεκάμηνη παράταση, μετά την 30ή Οκτωβρίου 2023, που έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλων των σεισμοπαθών πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Λουκίσσας Φώτης – Ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Σάμου για τη συμμετοχή του σχολείου σε πρόγραμμα καινοτόμων διδασκαλιών πολυπολιτισμικών ομάδων σε περιόδους πανδημίας, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε ταξίδι, στη διάρκεια του καλοκαιριού, σε Φινλανδία και Εσθονία.

Καραβασίλης Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη διοργάνωση εσπερίδας με θέμα: «Εμμηνόπαυση, ο νέος σταθμός κάθε γυναίκας».

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη συνάντησή του με τον υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και κρατικής αρωγής, Χρήστο Τριαντόπουλο, σχετικά με την προθεσμία υποβολής φακέλου για επισκευές-ανακατασκευές πληγέντων από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020 καθώς και με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη για τον καθορισμό ως Εμβολιαστικού Κέντρου (Covid-19) του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για την 9η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου.

Μαργιωρής Σωτήρης –  Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία – Πυθαγόρεια» για τον φυσικό, πανεπιστημιακό ομότιμο καθηγητή, πρώην πρύτανη, συγγραφέα και ευρωβουλευτή Γιώργο Γραμματικάκη που «έφυγε» από κοντά μας την 25η Οκτωβρίου και είχε συμμετάσχει με ομιλίες του στο φεστιβάλ επισκεπτόμενος αρκετές φορές τη Σάμο.

Χατζής Δημήτρης – Ο διευθυντής του Γυμνασίου Πυθαγορείου για τη δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού εργαστηριακής διδασκαλίας στο σχολείο από το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Deloitte Greece Foundation, αντιπροσωπείες των οποίων επισκέφθηκαν το σχολείο στις 18 Οκτωβρίου.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για τη δωρεά ενός μεγάλου ψυγείου και ενός μεγάλου φούρνου, επαγγελματικού τύπου, στο Μουσικό Σχολείο Σάμου.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την πρόταση επιμήκυνσης της αντιπυρικής περιόδου λόγω της συνεχιζόμενης ανομβρίας.

Κυριαζής Γιώργος – Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου για την επιστολή του προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη ζητώντας να περιλαμβάνεται και η Σάμος στο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που εξυπηρετεί τη γραμμή Θεσσαλονίκη – Λήμνο -Λέσβο.

Δεμερτζή Πένη – Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις εξελίξεις στο κόμμα μετά και την επιστροφή του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την 34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που διεξάγεται στην Σύρο ενώ το 2025 σχεδιάζεται να φιλοξενηθεί στη Σάμο όπου θα εορταστούν και τα 40 χρόνια από τη δημιουργία της Θεατρικής Ομάδας Σάμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ