Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023:

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» για τη νίκη στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στο Βόρειο Αιγαίο και την επανεκλογή του νυν περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου της Ν.Δ. για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Κατσούλης Γιάννης – Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος, πρώτος σε σταυρούς με τον συνδυασμό «Νέα Δυναμική» του Αλκιβιάδη Στεφανή, για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την ήττα που υπήρξε τη δεύτερη Κυριακή παρά το προβάδισμα ψήφων της πρώτης Κυριακής για τον συνδυασμό.

Σταθακιός Αλέξανδρος – Ο κοινωνιολόγος, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» για την επανέναρξη των Ομάδων Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας μέσω Τέχνης.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σάμου για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών μετά και τον δεύτερο γύρο της 15ης Οκτωβρίου.

Δεμερτζή Πένη – Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Σάμου για την αποστολή χρηματικού ποσού ως ένδειξη αλληλεγγύης στον λαό της Θεσσαλίας που δοκιμάστηκε από τις μεγάλες πλημμύρες.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο αντιπρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για το συλλαλητήριο αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό στο οποίο λαμβάνουν μέρος σύλλογοι και φορείς του νησιού μας.

Πανούσος Χρήστος – Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ για τη σύσκεψη σωματείων και φορέων στον τομέα της υγείας.

Χαριλάου Ειρήνη – Η διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Καρλοβάσου για την διδακτική επίσκεψη μαθητριών και μαθητών του Τομέα Οικονομίας Διοίκησης του σχολείου σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για το εκλογικό αποτέλεσμα μετά τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στο Βόρειο Αιγαίο και τη συμπεριφορά ορισμένων υποψηφίων.

Κυρίτση Αγλαΐα – Η επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Βορείου Αιγαίου» για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών που παρουσίασε κατά 30% περισσότερα ψηφοδέλτια για την «Λαϊκή Συσπείρωση» σε όλη τη χώρα.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για την συνεδρίαση του οργάνου στις 17 Οκτωβρίου και το κυρίαρχο θέμα σχετικά με τις μελέτες που αφορούν την στατική επάρκεια των σχολικών μονάδων, μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Ζάχαρης Νίκος – Ο επικεφαλής του συνδυασμού «η Σάμος αλλάΖΕΙ» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Οκτωβρίου.

Τζίχας Κώστας – Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις παρεμβάσεις στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Οκτωβρίου.

Αρμάος Ιάκωβος-Αντώνιος – Ο πολιτικός επιστήμονας – επικοινωνιολόγος αναλύει τα αποτελέσματα σε Δήμους και Περιφέρειες, μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου.

Καπιωτάς Μιχαήλ – Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για τη συνάντησή του στη Λέσβο με τον υπουργό Παιδείας κ. Κυριάκο Πιερρακάκη.

Κουμούτση Σοφία – Η εκπαιδευτικός, πρόεδρος του Σαμιακού Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για την εκδήλωση βράβευσης μαθητριών και μαθητών που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, όπου λόγω Covid-19, το προηγούμενο χρονικό διάστημα δεν είχαν πραγματοποιηθεί οι ανάλογες εκδηλώσεις βράβευσής τους.

Σπυρόπουλος Κώστας – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Aegean Docs που διανύει με μεγάλη επιτυχία τον 11ο χρόνο διοργάνωσής του στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Σαραντίδης Τάσος – Το μέλος του Αγωνιστικού Συλλόγου Μπριτζ «Ο Σάμιος» για τον νέο κύκλο μαθημάτων μπριτζ και τη πρώτη συνάντηση γνωριμίας νέων μελών την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Αιολίς».

Χατζημιχάλης Τάκης – Ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου για την επανέναρξη προβολών στα πλαίσια της νέας σεζόν 2023-2024 και το αφιέρωμα σε πρόσφατες δημιουργίες του Ιταλικού Κινηματογράφου που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ