Πρώτη προσέγγιση ταχύπλοου πλοίου της Dodekanisos Seaways στον λιμένα Όρμου Μαραθοκάμπου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο με τραυματισμό αλλοδαπού

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δικυκλιστή

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Κυριακή (19/05), στο οδικό δίκτυο Πυθαγορείου –  Ηραίου στη Σάμο.

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Πρώτη προσέγγιση ταχύπλοου πλοίου της Dodekanisos Seaways στον λιμένα Όρμου Μαραθοκάμπου

Πρώτη προσέγγιση ταχύπλοου πλοίου της Dodekanisos Seaways πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26 Μαρτίου, στον λιμένα του Όρμου Μαραθοκάμπου. Τα τακτικά δρομολόγια, που αναμένεται να αρχίσουν άμεσα, θα συνδέουν τη Νότια Σάμο με τους Φούρνους, την Ικαρία και τα Βόρεια Δωδεκάνησα, δίνοντας νέες προοπτικές στην ανάπτυξη της περιοχής.

Η υποδοχή του πλοίου, που πραγματοποίησε το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο, έγινε παρουσία του γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Μανώλη Κουτουλάκη, του βουλευτή Σάμου, καθηγητή Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, του δημάρχου Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη, του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, της αντιπεριφερειάρχη Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου, κ. Άννης Ανδρεάδου, του δημάρχου Φούρνων, κ. Δημήτρη Καρύδη και πλήθους θεσμικών παραγόντων και πολιτών.

«Ευχαριστούμε θερμά τον πλοιοκτήτη της εταιρείας, κ. Χρήστο Σπανό για την τεράστια συμβολή του στην βελτίωση της θαλάσσιας επικοινωνίας των νησιών του Νομού μας», δήλωσε από τον λιμένα Όρμου Μαραθοκάμπου, ο βουλευτής Σάμου κ. Στεφανάδης.

ΣΑΜΙΑΚΟ ΒΗΜΑ

Σε δήλωσή της η ΕΤΕΜ (Ένωση Τοπικών Επιχειρηματιών Μαραθοκάμπου) αναφέρει:

Μετά την σύσταση του νέου συμβουλίου της ΕΤΕΜ ο πρώτος μας στόχος ήταν, να βρούμε το τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουμε να φέρουμε ένα καραβάκι το οποίο να προσεγγίζει το λιμάνι του Όρμου Μαραθοκάμπου.

Έτσι αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή με την εταιρεία ενός καταπληκτικού άνθρωπου του Κυρίου Σπανού Χρήστου που αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας.

Και στην συνέχεια με αίτημα προς το ΥΠΕΝ.

Συγχρόνως έγινε και αίτημα προς τον Δήμο Δυτικής Σάμου, και αυτός με την σειρά του στο Υπουργείο.

Σήμερα λοιπόν είχαμε την χαρά να έχουμε τον κύριο Κουτουλάκη κοντά μας ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε.

Ο στόχος μας λοιπόν υλοποιείται και πιστεύουμε σε λίγο καιρό να ξεκινήσουν τα δρομολόγια του πλοίου.

Η σημερινή δοκιμαστική προσέγγιση ήταν η αρχή για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΚΑΖΗΣ

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ