Πρώτη νίκη για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου στον Γ΄ Όμιλο της Pre League

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Πρώτη νίκη για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου στον Γ΄ Όμιλο της Pre League

Πολύ μεγάλη εμφάνιση και μια ουσιαστική αλλά και πολύτιμη νίκη για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου. Επικράτησε της ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος το Σάββατο (22/01) με 3-1 σετ (25-23, 26-28, 25-17, 28-26).

Στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League (Γ΄ Όμιλος) ο Κέρκης έκανε την πρώτη του νίκη, έπειτα από δύο ήττες. Η ψυχή των παικτών και του προπονητή, αλλά και του καλύτερου συμπαίκτη (φίλαθλοι), χάρισαν μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του νησιού.

Στη κορυφή του Γ’ ομίλου ανόδου στη Pre League ανδρών βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο Πήγασος Πολίχνης, ο οποίος επικράτησε για την 3η αγωνιστική με 3-0 σετ της μέχρι πρότινος αήττητης Καλαμάτας 80.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας με ανατροπή επικράτησε με 3-1 σετ του Άθλου Ορεστιάδας.

Πρώτη νίκη για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου στον Γ΄ Όμιλο της Pre League

Η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση στην Τελική Βαθμολογική κατάταξη του Γ’ Ομίλου θα πάρει απευθείας την άνοδο στη Volley League Ανδρών.

Οι ομάδες που θα έχουν καταλάβει τη 2η έως και την 5η θέση του Γ’ Ομίλου (PL-Γ/2 έως PL-Γ/5) θα αγωνισθούν σε Play Off με το πιο κάτω σύστημα μέχρι να συμπληρώσουν δύο (2) νίκες (μη συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του Γ’ Ομίλου).

Η ομάδα που θα καταλάβει την 2η θέση στην Τελική Κατάταξη του πρωταθλήματος μετά τη διεξαγωγή των αγώνων Play Off στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος θα πάρει και αυτή την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Η ομάδα που θα καταλάβει την 3η θέση στην Τελική Κατάταξη του πρωταθλήματος μετά τη διεξαγωγή των αγώνων Play Off στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος θα δώσει αγώνες μπαράζ με την ομάδα που θα καταλάβει την 8η θέση στην Τελική Κατάταξη της Α1  Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, μέχρι να συμπληρώσουν δύο (2) νίκες. Η νικήτρια ομάδα των αγώνων μπαράζ, θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών 2022-2023.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πρώτη νίκη για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου στον Γ΄ Όμιλο της Pre LeaguePre League Ανδρών – Γ’ Όμιλος – 3η αγωνιστική
Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
Πήγασος Πολίχνης – ΑΟ Καλαμάτα 80 3-0 (27-25, 25-23, 25-20)
ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας 3-1 (21-25, 29-27, 25-15, 25-11)
ΑΣ Κέρκης – ΑΕΚ 3-1 (25-23 (σε 26’), 26-28 (σε 31’), 25-17 (σε 23’), 28-26 (σε 32’)

Πρώτη νίκη για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου στον Γ΄ Όμιλο της Pre League

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Αράγια, Ρούσης, Μπαρμπούνης, Τουρνάκης, Στράτος, Κουτσομύτης / Φραγκιαδάκης (λ), Γεωργίου, Ναζαρένο.

ΑΕΚ (Άκης Χαζηαντωνίου): Πετσιάς, Παύλου, Ράμος, Χαντ, Πιέπερ, Θεοδόσης / Αχιλλεόπουλος (λ), Αδάμ, Καπίρης, Πιέπερ, Καβαρινός.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ