Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου

Εκδήλωση του Δήμου Σάμου στη Ρώμη, σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ στην Ιταλία

Σας καλούμε σε  κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί δια τηλεδιασκέψεως  την  16η του μηνός Νοεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα έναρξης 18:00  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγον χαρακτήρα λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από το σεισμό της 30η Οκτωβρίου (αριθμ απόφασης ΓΓΠΠ ΓΓ6056/31-10-2020)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κολλάρος Γεώργιος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ,  ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.   15406/13-11-2020,  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Ενημέρωση – συζήτηση επί των επιπτώσεων  του σεισμού της 30ης Οκτωβρίου και της μετασεισμικής δραστηριότητας στο Δήμο Ανατολικής Σάμου και λήψη σχετικών αποφάσεων.

Εισηγητής: Στάντζος Γεώργιος Δήμαρχος- Δ/νση Τεχνικών υπηρεσιών.

Αποδοχή χρηματοδοτήσεων – επιχορηγήσεων  Αναμορφώσεις προϋπολογισμού (10η) για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄και β΄ Βάθμου της Χώρας και   για την χορήγηση των οικονομικών  ενισχύσεων της υπ’  αριθμ. 33862/06-05-2019 κοινής απόφασης των Υπουργείων  Οικονομικών και Εσωτερικών στο πλαίσιο του Ν.Δ 57/1973, σε όσους περιέχονται σε  κατάσταση ανάγκης

συνέπεια θεομηνίας και λοιπών φυσικών καταστροφών.

Εισηγητής: Οικονομική επιτροπή – Δ/νση Οικονομικών υπηρεσιών.

Ενημέρωση κατάστασης και προτάσεις εισηγήσεις  για τη ομαλή και εύρυθμη  λειτουργία των  Σχολικών  μονάδων Πρωτοβάθμιας και   Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Εισηγητής: Αξιώτης Ιωάννης πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Eκπαιδευτικές δράσεις του 2ου Γυμνασίου Σάμου για θέματα υγείας καθώς και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών στο πλαίσιο του μαθήματος Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Eκπαιδευτικές δράσεις του 2ου Γυμνασίου Σάμου για θέματα υγείας καθώς και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών στο πλαίσιο του μαθήματος Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Από τις 26/02/24 έως και την 01/03/24, στο πλαίσιο του μαθήματος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και σε συνεργασία με την Μαία του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου κυρία

Περισσότερα »
Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Δήμος Α. Σάμου: «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της όχλησης εξαιτίας των κουνουπιών, υλοποιεί «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024»

Περισσότερα »
Δήμος Ανατολικής Σάμου: Περισσότερες από 300 συμμετοχές στο Εργαστήρι Μικρομυθοπλασίας. Θα εκδοθεί ψηφιακό βιβλίο (ebook)

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Περισσότερες από 300 συμμετοχές στο Εργαστήρι Μικρομυθοπλασίας. Θα εκδοθεί ψηφιακό βιβλίο (ebook)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Διαδικτυακό Εργαστήριο Μικρομυθοπλασίας που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, με εισηγητή τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη. Περισσότεροι από 300

Περισσότερα »