Προτάσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, στο Δήμο Δυτικής Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Πρόγραμμα 1ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024 για τους Δήμους Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων

Σας ενημερώνουμε ότι οι  ψεκασμοί σε λιμνάζοντα ύδατα,  για   καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών θα ξεκινήσουν στις 21-5-2024 . Το πρόγραμμα των εφαρμογών έχει ως εξής :

Προτάσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, στο Δήμο Δυτικής Σάμου
Ο Δήμος Δυτικής Σάμου στο πλαίσιο των δράσεών του για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, καλεί όλους εσάς (πολίτες, Φορείς, Συλλόγους, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Επιμελητήριο, Επιχειρήσεις) να συμμετέχετε στην Ε.Ε.Κ. 2022, με θέμα «Καλύτερες συνδέσεις» και σύνθημα «Συνδυάζω-Μετακινούμαι» (https://mobilityweek.eu/), αποστέλλοντας τις δικές σας ιδέες και προτάσεις.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο, από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης.
Οι πολίτες παροτρύνονται να παραμείνουν σωματικά και ψυχικά υγιείς, ενώ ανακαλύπτουν την ομορφιά της περιοχής τους και με ορθή επιλογή του τρόπου μετακίνησης αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και την υγεία όλων.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν, έως και τις 24 Αυγούστου 2022, τις προτάσεις για την διοργάνωση δράσεων στο email: dimosdytikissamou@gmail.com
Mε την ομαδική προσπάθεια και το συλλογικό σχεδιασμό μπορούμε να πετύχουμε την αναβάθμιση του δήμου μας!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ