Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χώρα, λόγω πραγματοποίησης εκδήλωσης, στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χώρα, λόγω πραγματοποίησης εκδήλωσης, στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου»

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την Ποδηλατική Δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η οποία θα γίνει την Πέμπτη 3 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασίας, και ώρα 6μμ έως 8μμ στον κεντρικό δρόμο της Χώρας, από τα ταξί έως το δημοτικό σχολείο Χώρας. Δημιουργούμε έναν ποδηλατόδρομο μήκους 350μ., όπου θα μπορείτε ελεύθερα και με ασφάλεια να κάνετε χρήση των ποδηλάτων σας. Σκοπός της δράσης είναι να αναδείξουμε τα οφέλη της ποδηλασίας που μεταξύ άλλων είναι να ζούμε κοινωνικά, να κοινωνικοποιούμαστε και γενικά να διευκολύνουμε την κοινωνική συνύπαρξη. Με το ποδήλατο αποφεύγουμε κακές συνήθειες όπως καθιστική ζωή, στρες, εξάρτηση από το κάπνισμα, ναρκωτικά και αλκοόλ που δημιουργούν πολλά σοβαρά κοινωνικά προβλήματα.

Σας περιμένουμε ΌΛΟΥΣ

*θα τηρηθούν τα μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας covid19

http://syllogosgoneonchora5.webnode.gr/pagkosmia-imera…/

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χώρα, λόγω πραγματοποίησης εκδήλωσης, στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου»

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ως εξής:

Ανακοινώνεται ότι, ενόψει εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 03-06-2021 και κατά τις ώρες 18:00 – 20:00΄, στην ευρύτερη περιοχή της Χώρας στη Σάμο, στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου», πρόκειται να ληφθούν από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου, τα απαιτούμενα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της συγκεκριμένης διοργάνωσης και θα ισχύσουν οι απαραίτητες –κατά περίπτωση- κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου ζητά τη συνεργασία και την κατανόηση όλων, για δυσκολίες ή προβλήματα που ενδεχομένως θα προκύψουν και ενημερώνει τους πολίτες, ότι το προσωπικό και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας θα βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, με εμφανή παρουσία στο οδικό δίκτυο.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ