Προβλήματα από το δυνατό αέρα στην πόλη της Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Προβλήματα από το δυνατό αέρα στην πόλη της Σάμου

Αρκετά είναι τα προβλήματα που εντοπίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή στην πόλη της Σάμου, λόγω των ισχυρών βορείων ανέμων που επικρατούν. Πολλά αντικείμενα από μπαλκόνια σπιτιών παρασύρονται με τη δύναμη του αέρα και προσγειώνονται με δύναμη στους δρόμους ή επάνω σε αυτοκίνητα.

Από ένα γρήγορο πέρασμα που κάναμε στους δρόμους της πόλης της Σάμου, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Κονταξή (πλατεία Πυθαγόρα), όπου ο αέρας παρέσυρε λαμαρίνες και ξύλα από παρακείμενο οίκημα και έκλεισαν κομμάτι του δρόμου. Στο σημείο βρίσκονται ήδη άνδρες της Π.Υ. Σάμου και συνεργεία του Δήμου και επιχειρούν για την αποκατάσταση.

Στο σημείο βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γ. Στάντζος και οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Μητσός και κ. Κ. Βογιατζής.

Σε πολλά σημεία της πόλης από εγκαταλειμμένα ή ετοιμόρροπα κτήρια διάφορα υλικά πέφτουν στο δρόμο ή σε αυτοκίνητα, προκαλώντας ζημιές.

Τρία φωτιστικά έχουν ξεκολλήσει από τις βάσεις τους στην παραλιακή οδό της πόλεως Σάμου. Επενέβη άμεσα το συνεργείο των ηλεκτρολόγων του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου και διέκοψαν την ηλεκτροδότηση της παραλιακής οδού για λόγους ασφαλείας.

Προβλήματα από το δυνατό αέρα στην πόλη της Σάμου

Σημειώθηκε επίσης και διακοπή ηλεκτροδότησης της ΔΕΔΔΗΕ σε πολλές περιοχές της πόλης, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές υπάρχει πρόβλημα σε οικίες στην περιοχή Γάγκου και προς Καλάμι.

H διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 16/02 σε μεγάλο τμήμα της πόλης της Σάμου, οφείλεται σε καλώδιο που κόπηκε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, κοντά στο ξενοδοχείο «ΙΝΩ».

Συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ αποκατέστησε τη  βλάβη μετά από περίπου μία ώρα, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Οι ισχυροί βόρειο άνεμοι θα συνεχισθούν μέχρι τις πρωϊνές ώρες της Τετάρτης και μετά αναμένεται βαθμιαία εξασθένιση.

Αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, καλό θα είναι μέχρι το πέρας της κακοκαιρίας να παραμείνετε στα σπίτια σας.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ