Πληρώνει το G/G στη Λεωφόρο, ευκαιρία για την ΑΕΚ στην Τούμπα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Οι αγώνες Παναθηναϊκός – Άρης και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δεσπόζουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον δίνει «τελικό» παραμονής κόντρα στην Τσέλσι και τον Φρανκ Λάμπαρντ να τίθεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχηματικής novibet!

  1. Παναθηναϊκός – Άρης (19:00)

Ο 4ος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον 3ο Άρη σε κομβικό ματς για τη Super League 1 και την ευρωπαϊκή έξοδο ενόψει της νέας σεζόν. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα πλέι-οφ (2-3-0), ενώ οι Θεσσαλονικείς μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες και έχουν απολογισμό 2-2-1 στη σχετική διαδικασία.

➥ Η ισοπαλία είναι βολική για τον Άρη, που έχει τη δυναμική για να απειλήσει και να σκοράρει, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη. Ποντάρισμα στο «ακριβοπληρωμένο» G/G σε απόδοση 2.35.

  1. ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (21:00)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Τούμπα. Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έφερε και αγωνιστικά προβλήματα στους γηπεδούχους, που θα παραταχθούν με αλλαγές στην εντεκάδα. Η φιλοξενούμενη ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση και ψάχνει διπλό ελπίδας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάληψη της 3ης θέσης.

➥ Το διπλό προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή και μπαίνει στις επιλογές μας. Το σημείο 2 έχει απόδοση 3.55.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ