Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο μεταφραστής που σκοτώθηκε στην συντριβή του ελικοπτέρου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο μεταφραστής που σκοτώθηκε στην συντριβή του ελικοπτέρου

Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο μεταφραστής που σκοτώθηκε στην συντριβή του ελικοπτέρου. Στο ελικόπτερο, το οποίο ήταν ενοικιαζόμενο, επέβαιναν τέσσερα άτομα. Ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί και ένας Έλληνας.

Νεκροί είναι ο Ρουμάνος πιλότος και ο Έλληνας μεταφραστής, ενώ διασώθηκαν οι δύο Μολδαβοί, μέλη του πληρώματος. Το ελικόπτερο κατέπεσε ενώ συμμετείχε στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Σάμο, στην περιοχή Άγιος Μηνάς, στη θάλασσα βόρεια του Παλαιοχωρίου κατά τη διάρκεια της υδροληψίας.

Ποιος είναι ο Έλληνας μεταφραστής που έχασε τη ζωή του
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ‘Eλληνας μεταφραστής που ανασύρθηκε νεκρός, ενεργούσε ως μεταφραστής για τις ανάγκες συντονισμού ανάμεσα στους χειριστές του ελικοπτέρου και στο κέντρο της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν απόστρατος της Αεροπορίας Στρατού, ο οποίος τα καλοκαίρια συνήθιζε να εργάζεται στα ελικόπτερα. Κάτοικος Γλυφάδας, αφήνει πίσω του δύο παιδιά ηλικίας 16 και 10 ετών.

paraskhnio.gr

Απόστρατος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ο 49χρονος Έλληνας μεταφραστής, Θεόδωρος Βλάχος, που σκοτώθηκε κατά την πτώση του ελικοπτέρου στη Σάμο.

Θλίψη έχει σκορπίσει σε όλη την Ελλάδα ο τραγικός θάνατος δύο εκ των τεσσάρων επιβατών του ελικοπτέρου που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στη Σάμο το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δύο νεκροί είναι ένας 55χρονος Ρουμάνος και ο 49χρονος Θεόδωρος Βλάχος, ο οποίος ήταν απόστρατος της Αεροπορίας Στρατού,  μεταφραστής αλλά και συντονιστής των πυροσβεστικών δυνάμεων από αέρος.

Ο άνδρας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ η τραγική ειρωνεία είναι πως την Κυριακή θα επέστρεφε από την υπηρεσία του και θα πήγαινε διακοπές με την οικογένειά του.

Στον Alpha μίλησε ο αδερφός του άτυχου 49χρονου, ο οποίος είναι επίσης στρατιωτικός: «Έφυγε υπηρετώντας το καθήκον», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Θεόδωρος Βλάχος ήταν άνθρωπος με αυταπάρνηση, κάθε χρόνο δούλευε στις φωτιές και ειδικά για Σάμο γνώριζε τη μορφολογία της καθώς είχε υπηρετήσει στο νησί.

dikaiologitika.gr

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ