Παραιτήθηκε από Τοπικός Συντονιστής ο πρώην βουλευτής Θαλασσινός Θαλασσινός

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Θαλασσινός Θαλασσινός: «Συζητούνται με το κυβερνητικό κλιμάκιο όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον σεισμό και το τσουνάμι»

Την παραίτησή του από το ρόλο του τοπικού συντονιστή υπέβαλλε στον κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, ο πρώην βουλευτής Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Επειδή πιστεύω ότι προϋπόθεση  αποτελεσματικού συντονισμού  είναι  η συνεργασία και  συνεννόηση, η οποία  διαφαίνεται ανέφικτη, όπως  θα διαπιστώσατε και  από  την πρόσφατη  συνάντηση- συνέλευση   και από  προσωπική σας πληροφόρηση, θέλω να σας ενημερώσω ότι   εφεξής  δεν υπάρχει λόγος  να συνεχίσω  προσωπικά  τον συγκεκριμένο συντονιστικό ρόλο και παρακαλώ για την  αντικατάστασή μου».

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης έχει ως εξής:

Προς

κ.. Χριστόδουλο Στεφανάδη

Καθηγητή  Καρδιολογίας

Βουλευτή Νομού Σάμου

Αγαπητέ κ. Βουλευτά

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του   Γενικού  Γραμματέα  Οικονομικής Πολιτικής κ.  Χρ. Τριαντόπουλου στο νησί μας  και την συνάντηση  του  με  εκπροσώπους φορέων  και  πολίτες  στο αμφιθέατρο  του  Κτιρίου της  ΠΕ Σάμου, καθώς και την εν συνεχεία  αυτής  συνάντηση μεταξύ  μας, όπως και προφορικά σας εξήγησα, θεωρώ πλέον άνευ αντικειμένου  τον, έστω  άτυπο ρόλο, του  Τοπικού Συντονιστή.

Όπως   πολύ καλά γνωρίζετε  και όπως  με  ευθύτητα και ειλικρίνεια σας εξέθεσα, η αποδοχή της  τιμητικής στο πρόσωπό μου πρότασής σας, είχε αποκλειστικό  σκοπό την υποβοήθηση τόσο του  έργου σας όσο και του έργου του  Κεντρικού  Συντονιστή, με συντονισμό  των τοπικών φορέων των εμπλεκομένων στην αποκατάσταση των ζημιών  από το σεισμό της 30/10/2020  για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη  δρομολόγηση λύσεων  μέσα από την ανάδειξη και προώθηση  στον κεντρικό συντονιστή  των  αναφυόμενων  κατά την διαδικασία αποκατάστασης προβλημάτων  προς όφελος  του τόπου και των πληγέντων

Στους δυόμιση μήνες  από την ανάθεση του ρόλου αυτού  προσπάθησα να αναδείξω  τις αιτίες που προκαλούν  καθυστερήσεις  και να αναδείξω τις προτεραιότητες  που πρέπει να τεθούν, όπως εξάλλου γνωρίζετε  αυτά από την ενημέρωσή που  σας έκανα. Εξάλλου σε δημόσιες δηλώσεις μου  ανέφερα ότι δεν  είχα σκοπό να  υποκαταστήσω  τους αιρετούς άρχοντες, οι  οποίοι   ασφαλώς έχουν  την ευθύνη  υλοποίησης  των  δράσεων  της αποκατάστασης.

Όπως  καλά  γνωρίζετε κ. Βουλευτά, ο ρόλος μου  ήταν καθαρά συντονιστικός  και όχι  αποφασιστικός  και εκτελεστικός  για την επίλυση των προβλημάτων  ατομικά για τον καθένα, όπως  κάποιοι  παρεξήγησαν.

Επειδή πιστεύω ότι προϋπόθεση  αποτελεσματικού συντονισμού  είναι  η συνεργασία και  συνεννόηση, η οποία  διαφαίνεται ανέφικτη, όπως  θα διαπιστώσατε και  από  την πρόσφατη  συνάντηση- συνέλευση   και από  προσωπική σας πληροφόρηση, θέλω να σας ενημερώσω ότι   εφεξής  δεν υπάρχει λόγος  να συνεχίσω  προσωπικά  τον συγκεκριμένο συντονιστικό ρόλο και παρακαλώ για την  αντικατάστασή μου.

Τέλος  θέλω να σας  ευχαριστήσω και πάλι   για την τιμητική πρότασή σας  ανάληψης του ρόλου του τοπικού συντονιστή. Να σας ευχαριστήσω  για την άψογη συνεργασία μαζί σας. Να σας συγχαρώ για  τις  επίμονες  προσπάθειές σας  για την προώθηση  των  προβλημάτων του Νομού μας  και να σας διαβεβαιώσω  ότι φυσικά είμαι  στη διάθεσή σας  να  σας συνδράμω  στο έργο σας  ως Βουλευτή για το καλό  του Νομού μας.

Με εκτίμηση

και  φιλικούς χαιρετισμούς

Θαλασσινός  Θαλασσινός

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ