Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου για τις καθυστερήσεις τουριστών στο διαβατηριακό έλεγχο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Ανοιχτή η εστίαση από σήμερα, χωρίς μουσική, με τραπεζοκαθίσματα αποκλειστικά σε ανοικτό χώρο

Επιστολή προς τον Βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη και άλλους θεσμικούς φορείς απέστειλε ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου για το θέμα της καθυστέρησης κατά το διαβατηριακό τουριστών έλεγχο στο λιμάνι της Σάμου, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος παραμονής τους στο νησί. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριοι, καλημέρα σας,

Η έλλειψη προσωπικού στο διαβατηριακό έλεγχο προκαλεί τεράστιες καθυστερήσεις στους επισκέπτες που έρχονται μέσω Κουσάντασι στο λιμάνι της Σάμου. Η εικόνα μας προσβάλει σε μία εποχή που όλοι μας αγωνιζόμαστε προκειμένου να πετύχουμε την αύξηση της τουριστικής κίνησης.

‘Ερχονται άνθρωποι από όλον τον κόσμο στο νησί μας για να μπορέσουν να δουν όσο γίνεται περισσότερα πράγματα μέσα σε λίγες ώρες και ξοδεύουν ένα δίωρο, πολλές φορές και τρίωρο, στο διαβατηριακό έλεγχο.
Καταλαβαίνετε πως όταν μεγάλος αριθμός επισκεπτών βιώνει αυτή την κατάσταση, δυσφημιζόμαστε περισσότερο ως προορισμός. Αυτός ο κόσμος, δίνει οικονομικές ανάσες στην τοπική οικονομία και οφείλουμε , όπως κάθε επισκέπτη, να τον σεβόμαστε. Απαιτούμε άμεση επίλυση του προβλήματος.

Αύξηση των ροών επισκεπτών προς την πόλη μας πρέπει να συνοδεύεται και με καλά αντανακλαστικά και προσαρμογή στις νέες συνθήκες.

Με εκτίμηση,
ΔΣ εστίασης της πόλης της Σάμου»

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ