Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Σάμου «ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Σάμου «ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σε απόλυτα οικογενειακό και φιλικό κλίμα, ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Σάμου «AΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΟΣ», το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του Ι.Ν Αγ.Σπυρίδωνα, π. Ιωακείμ, ο οποίος αναφέρθηκε στη θρησκευτική περίοδο, που διανύει η εκκλησία αλλά και στον «αγώνα» που δίνει ο καθένας αλλά και τα μέλη του συλλόγου στο νησί.

«Αυτό πρέπει να το δούμε ως ορόσημο και για καλύτερο πνευματικό αγώνα, για καλύτερες προσπάθειες και ευλογίες».

Ο πρέδρος του συλλόγου κ. Ανδρέας Στάθης, ευχαρίστησε τον κόσμο και τους φορείς που παραβρέθηκαν, ενώ ανάφερε ότι ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2008 και ως σήμερα συνεχίζει την παρουσία του με αγάπη και ομόνοια.

Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Σάμου «ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

«Η Βόρεια Ήπειρος, είναι μια χαμένη πατρίδα αλλά όχι ξεχασμένη. Εσείς είστε όλοι τα ζωντανά κύτταρά της, είστε συνδημότες μας, είστε άνθρωποι του μόχθου, παλεύετε για αυτόν τον τόπο, όπως και όλοι», είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Κολλάρος.

Ο δικηγόρος – διεθνολόγος και πολιτευτής της Ν.Δ κ. Νούλας, αναφέρθηκε στις προσπάθειες, που έγιναν για την αποκατάσταση της τιμής των ηρώων του Έπους της Αλβανίας.

Παρών στην εκδήλωση και ο επικεφαλής του παραρτήματος Χειμάρρας της «Ομόνοιας», Φρέντυ Μπελέρης, ο οποίος νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αν. Σάμου κ. Γ. Στάντζο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου.

Ο κ. Μπελέρης εξέφρασε την χαρά του, για την παρουσία του στη Σάμο και την συνάντηση του με τον Δήμαρχο, ενώ είπε πως δεν πρέπει να ξεχνούν τον τόπο τους και τις οικογένειες που υπάρχουν πίσω. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπελέρης είχε συναντηθεί και με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στη Χειμάρρα.

Ελένη Χατζηγεωργίου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ