Ο Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα στη Σάμο «φόρεσε» τη γαλανόλευκη

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Ο Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα στη Σάμο «φόρεσε» τη γαλανόλευκη

Ένα πολύ ωραίο θέαμα, μερικές όμορφες στιγμές ζήσαμε έξω από τον Ι.Ν. του Αγίου Σπυρίδωνα στην πόλη της Σάμου, εκεί όπου ένας προβολέας «έντυσε» με τη γαλανόλευκη την πρόσοψη της Εκκλησίας.

O Δήμος Ανατολικής Σάμου τιμά την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου με μια σειρά από δράσεις, ως ελάχιστη αναγνώριση της ιστορικής διαδρομής των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και της υψηλής συμβολικής θέσης που κατέχει αυτός ο τόπος.

Παρόντες ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Κολλάρος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων  κ. Δημήτρης Βογιατζής και λίγοι κάτοικοι, λόγω των μέτρων για τον Covid-19.

Την παραμονή της Επετείου, ημέρα Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021, στο Λιμεναρχείο Σάμου θα κυματίζει η γαλανόλευκη σημαία.

Ο Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα στη Σάμο «φόρεσε» τη γαλανόλευκη

Την Πέμπτη, 25η Μαρτίου 2021, φωταγωγείται με την Γαλανόλευκη Σημαία η Δημοτική Βιβλιοθήκη της πρωτεύουσας ως ένδειξη τιμής στους αγώνες των ηρώων μας Ελληνικά ποιήματα της Επανάστασης του ’21, ηχογραφήθηκαν, από μαθητές των Σχολείων μας και από τους νέους που θα εκπροσωπήσουν το Δήμο μας στην Επιτροπή Ελλάδα 2021 και θα μεταδοθούν, το πρωί και το απόγευμα, από τα μικρόφωνα που θα εγκατασταθούν έμπροσθεν της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, επί της Παραλιακής Λεωφόρου Θεμιστοκλή Σοφούλη.

Το πρωί της 25ης Μαρτίου 2021, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου, οι Εθελοντές Πυροσβέστες, ο Σύλλογος Αυτοδυτών και ο Δήμος Αν. Σάμου θα υψώσουν μεγάλου μεγέθους σημαία έναντι της πλατείας Πυθαγόρα, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων κατά της πανδημίας.

Τέλος, με την υποστήριξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου θα παρουσιάσει τηλεοπτική εκδήλωση – αφιέρωμα στον “Ύμνον εις την Ελευθερίαν” του Διονύσιου Σολωμού, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 25η Μαρτίου 2021 στις 9μ.μ., από το κανάλι της Σαμιακής Τηλεόρασης.

Ενόψει της μεγάλης Εθνικής μας Εορτής τιμούμε τους ήρωες της Επανάστασης.

Ο Αγώνας των Ελλήνων για ελευθερία συγκίνησε και ενέπνευσε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ