Ο ΕΟΣ Σάμου στο Χάρτη των Γεύσεων

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Ο ΕΟΣ Σάμου στο Χάρτη των Γεύσεων

Στο «Χάρτη των Γεύσεων», τη σημαντικότερη οινική εκδήλωση στη Βόρεια Ελλάδα, έδωσε δυναμικά το παρόν ο Συνεταιρισμός της Σάμου με τα μοναδικά, ξηρά ημίξηρα και γλυκά κρασιά του, συγκεντρώνοντας το μέγιστο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ο ΕΟΣ Σάμου στο Χάρτη των Γεύσεων

Οινολάτρες, επαγγελματίες από το χώρο του οίνου, της εστίασης και της διασκέδασης, chef και sommelier, δημοσιογράφοι και οινογνώστες, δήλωναν ενθουσιασμένοι από την ξεχωριστή ποιότητα και τα αρώματα των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου, στο κεντρικότερο σημείο του Συνεδριακού Κέντρου Ιωάννη Βελλίδη στη HELEXPO.
Ο «Χάρτης των Γεύσεων» στην 18η διοργάνωσή του, αποτέλεσε την ιδανική πλατφόρμα συνάντησης του οινικού κόσμου ολόκληρης της Ελλάδας αλλά και σημαντικών εκπροσώπων της διεθνούς οινικής κοινότητας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην στοχευμένη προώθηση του ελληνικού κρασιού και στη δημιουργία οινικής παιδείας.

Τα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου έτυχαν ευρύτατης αποδοχής και θετικών σχολίων, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την αναγνωρισιμότητα που τους δίνει το τοπωνύμιο Σάμος και η καθημερινή προσπάθεια των αμπελοκαλλιεργητών-μελών του για τη μοναδική ποιότητα του μοσχάτου!

Ο ΕΟΣ Σάμου στο Χάρτη των Γεύσεων

Ο Χάρτης των Γεύσεων ολοκληρώθηκε σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για εκθέτες και επισκέπτες, με την τήρηση υγειονομικού Covid-free πρωτοκόλλου προς αποφυγή μετάδοσης της πανδημίας.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ