Οι Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σάμου (Όλα τα ονόματα)

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Πυθαγόρειο» Γενικό Λύκειο Σάμου - Έως 12 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022-2023

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι Διευθυντές/Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου. Αναλυτικά:

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΜΟΥ

Τοποθετούμε στις αντίστοιχες θέσεις σχολικών μονάδων και Ε.Κ. της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου τους παρακάτω εκπαιδευτικούς, ως εξής:

Οι Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σάμου (Όλα τα ονόματα)

Οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των σχολικών μονάδων και του Ε.Κ. τοποθετούνται με τετραετή θητεία η οποία ξεκινά από την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή.
Οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των σχολικών μονάδων και του Ε.Κ, για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Διευθυντές σχολικών μονάδων.
Οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των σχολικών μονάδων και του Ε.Κ, όταν δεν υπάρχουν, απουσιάζουν ή κωλύονται, αναπληρώνονται στα καθήκοντά τους κατά τα
οριζόμενα της περ. Ε του άρθρου 11 του Ν. 1566/1985 (Α ́167).
Στελέχη της εκπαίδευσης που τοποθετούνται σε θέση Διευθυντή/ -ριας σχολικής μονάδας και Ε.Κ. θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από κάθε θέση στελέχους
της εκπαίδευσης που κατέχουν.

Ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Σάμου
Μιχαήλ Ε. Καπιωτάς
Φυσικός-Περιβ. Χαρτογράφος MSc

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΜΟΥ

Τοποθετούμε στις αντίστοιχες θέσεις Διευθυντών/ντριών των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου τους παρακάτω εκπαιδευτικούς, ως εξής:

Οι Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σάμου (Όλα τα ονόματα)

Οι Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2027 και αναλαμβάνουν υπηρεσία εντός των τριών (3) τελευταίων εργάσιμων ημερών του διδακτικού έτους 2022-2023.
Οι Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων, για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων, που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων.
Μετά την έκδοση της παρούσας απόφασης οι εκπαιδευτικοί, που έχουν τοποθετηθεί ως Διευθυντές/ντριες σε Σχολικές Μονάδες της ΔΙ.Π.Ε. Σάμου:
– Διαγράφονται από τον Αξιολογικό Πίνακα επιλογής Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων της ΔΙ.Π.Ε. Σάμου.
– Παραμένουν στη θέση που κατέχουν πριν από την τοποθέτηση τους και εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντα τους μέχρι να αναλάβουν υπηρεσία στη Σχολική Μονάδα τοποθέτησης σύμφωνα με την παρούσα.

Η Δ/ΝΤΡΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΑΜΟY
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ