Ξεκίνησε η τοποθέτηση και επαναλειτουργία των «sea tracks» στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Ξεκίνησε η τοποθέτηση και επαναλειτουργία των «sea tracks» στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Βαγγέλης Καρράς, αναφέρει ότι «άρχισε η τοποθέτηση του συστήματος sea track διευκολύνοντας την πρόσβαση στη θάλασσα ατόμων με κινητική αναπηρία και με περιορισμένη κινητικότητα και καθιστώντας και το Ποτοκάκι μας, την μεγαλύτερη και πιο επισκέψιμη παραλία του νησιού, φιλικότερη προς όλους».

Ο κ. Βαγγέλης Καρράς διαβεβαιώνει ότι σε λίγες μέρες θα λειτουργήσουν και τα δύο “Sea Track” στο Κοκκάρι και στην περιοχή «Μαλαγάρι» της πόλεως Σάμου… Αναλυτικά η δημοσίευσή του:

Ξεκίνησε η τοποθέτηση και επαναλειτουργία των «sea tracks» στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

«Σε πείσμα του καιρού που μας προξένησε μεγάλες ζημιές πέρυσι το Φθινόπωρο, επισκευάσαμε και άρχισε η τοποθέτηση του συστήματος sea track διευκολύνοντας την πρόσβαση στη θάλασσα ατόμων με κινητική αναπηρία και με περιορισμένη κινητικότητα και καθιστώντας και το Ποτοκάκι μας, την μεγαλύτερη και πιο επισκέψιμη παραλία του νησιού, φιλικότερη προς όλους.

Ένα μεγάλο χρέος που έχουμε σαν κοινωνία και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χαρά, τα δάκρυα και την υπόσχεση που έχω δώσει σε έναν συμπολίτη μας μετά την πρώτη ημέρα που το τοποθετήσαμε και στον οποίο δώσαμε την δυνατότητα να χαρεί τη θάλασσα μετά από χρόνια.

Οφείλουμε να δείχνουμε έμπρακτα την ευαισθησία μας προς τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν την δυνατότητα να κινηθούν όπως εμείς οι υπόλοιποι και να προωθήσουμε την ενσωμάτωση και την κοινωνικοποίηση τους.

Να αναφέρουμε ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση των συστημάτων στο “Μαλαγάρι” και στο Κοκκάρι αφού παραλάβαμε τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά που ήταν σε αναμονή».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ