Νεκρός εντοπίστηκε 19χρονος Πολωνός σε βραχώδες σημείο στο «Ποτάμι» Καρλοβάσου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Νεκρός εντοπίστηκε 19χρονος Πολωνός σε βραχώδες σημείο στο «Ποτάμι» Καρλοβάσου

Νεκρός εντοπίστηκε έπειτα από πολύωρες έρευνες 19χρονος αλλοδαπός (Πολωνός) σε βραχώδες σημείο, στην περιοχή «Ποτάμι» Καρλοβάσου. Τον 19χρονο αναζητούσε όλο το βράδυ η οικογένειά του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φύγει από το ξενοδοχείο που διέμενε για άγνωστο σημείο περίπου στη 01:00 του Σαββάτου.

Η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνισή του στο Α.Τ. Καρλοβάσου και από εκεί και μετά υπήρξε κινητοποίηση των αρχών. Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Στις έρευνες πήραν μέρος το Λιμενικό, η ΕΛ.ΑΣ, ομάδα από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρλοβάσου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Σάμου).

Νεκρός εντοπίστηκε 19χρονος Πολωνός σε βραχώδες σημείο στο «Ποτάμι» Καρλοβάσου

Ο 19χρονος Πολωνός εντοπίστηκε νεκρός, καθώς για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής παραπάτησε κι έπεσε στο κενό σε βραχώδη περιοχή, ενώ το σακίδιό του βρέθηκε λίγο δίπλα από το βράχο που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο, πλησίον του οδοστρώματος.

Πεζοπόρο τμήμα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρλοβάσου, με σχοινιά, πραγματοποίησαν καταρρίχηση και βρήκαν το άψυχο σώμα του 19χρονου σε βραχώδη περιοχή. Αφού το τοποθέτησαν σε φορείο, το παρέδωσαν στην Ελληνικό Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Σάμου) που ήδη βρίσκονταν με σκάφος στο συγκεκριμένο σημείο.

Νεκρός εντοπίστηκε 19χρονος Πολωνός σε βραχώδες σημείο στο «Ποτάμι» Καρλοβάσου

Η μεταφορά έγινε από τη θαλάσσια οδό στη μαρίνα Καρλοβάσου, όπου εκεί περίμενε ασθενοφόρο του ΚΥ Καρλοβάσου για τη μεταφορά του στο ΚΥ Καρλοβάσου και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρλοβάσου.

Φωτογραφίες: Φώτης Ζανέτης

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σάμου, από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, για ύπαρξη αγνοούμενου 19χρονου αλλοδαπού, στην περιοχή της ν. Σάμου.

Άμεσα για την περιοχή αναχώρησε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και απέπλευσε σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε συνεργασία με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην βραχώδη περιοχή «ΠΟΤΑΜΙ» πλησίον της θάλασσας και παρελήφθη από το σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην μαρίνα Καρλοβασίου απ’ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Καρλοβασίου που διενεργεί προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ