Νέος προπονητής στην ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ο Αντώνης Παπαδόπουλος

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Νέος προπονητής στην ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ο Αντώνης Παπαδόπουλος

Ένας παλιός γνώριμος στην ομάδα του Κέρκη Μαρθοκάμπου Σάμου, αλλά και στο νησί, θα έχει την ευθύνη καθοδήγησης του εκπληκτικού ρόστερ της ομάδας του νησιού.

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου για 1,5 χρόνο…

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος έχει πλούσια εμπειρία στην προπονητική καθώς έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία μέχρι τώρα σε πολλές ομάδες και ήταν ο προπονητής του Κέρκη που το 2019 στη μεγαλύτερη στιγμή της ομάδας έχασε στον τελικό από την ομάδα του ΟΦΗ και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Νέος προπονητής στην ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ο Αντώνης Παπαδόπουλος

2019: Αντώνης Παπαδόπουλος: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Ο προπονητής του Κέρκη Αντώνης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Καταρχήν είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι 3 από τις 4 ομάδες των μπαράζ είναι από νησιά. Η σεζόν για τον Κέρκη Σάμου έχει ήδη θετικό πρόσημο. Έχουμε κάνει την υπέρβαση σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό που ήταν η γρήγορη παραμονή και φθάσαμε μέχρι τα τελικά μπαράζ ανόδου. Καλούμαστε στον ημιτελικό να αντιμετωπίσουμε τη Ροδίων Άθλησις, ομάδα με εμπειρία σε τέτοιους αγώνες. Θα έχουμε κάποιους φίλους της ομάδας στο πλευρό μας, όμως θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα για εμάς αν συμφωνούσαν όλες οι ομάδες να γίνουν τα μπαράζ στα Σάμο, όπως είχαμε αιτηθεί. Θεωρώ πως φαβορί είναι ο ΟΦΗ λόγω ρόστερ, με αθλητές επιπέδου Volleyleague. Τρώγοντας όμως έρχεται η όρεξη και εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για την άνοδο».

Να θυμηθούμε και τους παίκτες της ομάδας σ’ εκείνον τον τελικό:

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ (Παπαδόπουλος): Αλεξίου, Χατζηνικολάου, Αδαμόπουλος, Παπακυριακού, Αγγελής, Γεωργίου / Πολυχρονιάδης (λ), Κνήτης, Κατσακούλας, Περγαμάλης, Κοντοκώστας.

Μ’ ένα πετυχημένο video η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου καλωσορίζει τη νέα συνεργασία με τον προπονητή Αντώνη Παπαδόπουλο.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ