Νάσος Ηλιόπουλος από τη Σάμο: «Με την ακρίβεια που υπάρχει, πλέον δεν βγαίνει ο μήνας»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Νάσος Ηλιόπουλος από τη Σάμο: «Με την ακρίβεια που υπάρχει, πλέον δεν βγαίνει ο μήνας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στη Σάμο ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Νάσος Ηλιόπουλος στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος να υπενθυμίσουμε ότι είναι ο επίσημος καλεσμένος στην ανοικτή πολιτική συζήτηση που διοργανώνει η Ν.Ε. ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, στην Αντιπεριφέρεια Σάμου με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η αντιπρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ μέσα από το πρίσμα του 3ου Συνέδριου του κόμματος».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πρώτη δύναμη στην κάλπη. Καλούμε να λάβουν μέρος στην δημοκρατική διαδικασία και να στείλουν το λογαριασμό για όλα τα άσχημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Ο κ. Ηλιόπουλος έκανε ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να λάβουν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνουν στις 15 Μαϊου.

Μαζί με τον κ. Νάσο Ηλιόπουλο ήταν και ο κ. Σταμάτης Βαρδαρός πρώην  Γ.Γ Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης ο οποίος αναφέρθηκε  στο νομοσχέδιο για τους προσωπικούς γιατρούς  και είπε ότι «είναι ξεκάθαρος ο προσανατολισμός της κυβέρνησης προς τον ιδιωτικό τομέα. Ν’ απαλλαγούμε από μία κυβέρνηση που δεν ξέρει να διαχειρίζεται τις κρίσεις στο Σύστημα Υγείας όσο η πανδημία αποκλιμακώνεται (όμως είναι ακόμα εδώ). Η Κυβέρνηση κάνει φιλοεπενδυτική πολιτική σε ιδιώτες όσο αφορά την υγεία. Πρέπει να έχουμε υγειονομική ασφάλεια ακόμα περισσότερο στην παραμεθόριο».

Ακόμα έγινε αναφορά στις προοδευτικές δυνάμεις όπου πρέπει να πάρουν θέση. «Ή είσαι με την κοινωνία ή είσαι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις ακριβές τιμές του ρεύματος, των καυσίμων, τα χρέη των πολιτών και ότι πλέον «δεν βγαίνει ο μήνας».

Τη συζήτηση διηύθυνε το μέλος της ΝΕ Σάμου ΣΥΡΙΖΑ κ. Πένυ Δεμερτζή.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ