Μοναδική η συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Μοναδική η συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Σάμου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, το Μουσικό Σχολείο Σάμου διοργάνωσε συναυλία Jazz, Pop και ελληνικού τραγουδιού με τα Σύνολα Έκφρασης Λυκείου και το Σύνολο Πολυφωνικής Χορωδίας στo πλαίσιo του φεστιβάλ «Ηραία – Πυθαγόρεια».

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου Ανατολικής Σάμου στο Βαθύ και την παρακολούθησαν αρκετοί συμπολίτες μας.

Μοναδική η συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Σάμου

Το Μουσικό Σχολείο Σάμου πλέον είναι σταθερό ως αξία πάρα τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ την ερχόμενη σχολική χρονιά θα λειτουργήσουν όλες οι τάξεις του Γυμνασίου καθώς και όλες του Λυκείου.

Ευχή όλων είναι το Μουσικό Σχολείο Σάμου να φύγει από τις αίθουσες όπου στεγάζεται σήμερα και να φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις στην Αγία Ειρήνη, όπως έχει υποσχεθεί ο Περιφερειάρχης κ. Κων/νος Μουτζούρης.

Μοναδική η συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Σάμου

Την ερχόμενη σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο και Λύκειο θα φοιτούν 95 περίπου μαθητές/τριες.

Στο τέλος της εκδήλωσης προβλήθηκε video με φωτογραφίες από τους μαθητές/τριες της Γ΄Γυμνασίου απ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς και όσοι το έβλεπαν (από τους μαθητές/τριες) ήταν εμφανώς συγκινημένοι.

Μοναδική η συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Σάμου

Δόθηκε ανθοδέσμη στη Διευθύντρια του Σχολείου κ. Σοφία Κουμούτση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την 4ετία που πρόσφερε τις υπηρεσίες της.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες και στους εκπαιδευτικού για την υπέροχη βραδιά.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ