Μιχάλης Μητσός: Ξεκινούν οι εργασίες για το «πάρκο τσέπης» στην περιοχή της Π.Υ. Σάμου – 1ου Δημοτικού Σχολείου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Μιχάλης Μητσός: Ξεκινούν οι εργασίες για το «πάρκο τσέπης» στην περιοχή της Π.Υ. Σάμου – 1ου Δημοτικού Σχολείου

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Μιχάλης Μητσός, σχετικά με την εξέλιξη του έργου «πάρκο τσέπης», στην περιοχή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Σάμου – 1ου Δημ.Σχ. Σάμου καθώς και άλλα έργα του Δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Ο ανάδοχος έχει κάνει την πρώτη σήμανση στην περιοχή και θα ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του έργου. Σύντομα, θα μπει ταμπέλα η οποία θα δείχνει το τι ακριβώς θα γίνει στο σημείο.

Γίνονται σε πάρα πολλά σημεία της Ελλάδας τέτοια μικρά παρκάκια τα οποία ονομάζουν «πάρκα τσέπης» και αυτό θα γίνει στο σημείο που σταθμεύουν τα αυτοκίνητα, στη μέση του δρόμου θα γίνει μία μικρή πλατεία και γύρω πλακόστρωτα. Ο δρόμος θα συνεχίσει να έχει τις κατευθύνσεις που είχε όσον αφορά την διέλευση των οχημάτων. Πιστεύουμε ότι γρήγορα το έργο και θα ξεκινήσει και θα υλοποιηθεί σε σύντομο χρόνο».

Για το θέμα των ασφαλτοστρώσεων, ο κ. Μητσός ανέφερε ότι έχουν γίνει δύο διαγωνισμοί για ασφαλτοστρώσεις αγροτικής οδοποιίας, για την οποία είχαν μια προσωρινή προσφορά από ανάδοχο και προκήρυξη για ασφαλτόστρωση στη δεξαμενή Μυτιληνιών, οπότε ευελπιστούν πως θα προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες μέχρι την υπογραφή των συμβάσεων.

Ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρίσκονται διαγωνισμοί, όπως για το γήπεδο Κοκκαρίου, τις καταπτώσεις, πλακόστρωτα στο Ηραίο και Αγ.Κωνσταντίνο, πεζοδρόμια στην πόλη της Σάμου, φωτισμός led στο 70% του δήμου.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ