Μιχάλης Μητσός: «Γνωρίζουμε τα προβλήματα σε ύδρευση και ασφαλτοστρώσεις. Ζητάμε υπομονή από τους δημότες μας»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Μιχάλης Μητσός: «Δεν θα καλύψουμε κανέναν που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία»

Τα ζητήματα της καθημερινότητας εξακολουθούν να υπάρχουν και να κυριαρχούν πολλές φορές στις συζητήσεις των πολιτών, όπως η ύδρευση και η κατάσταση των δρόμων. Αναφορικά με τα θέματα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Μιχάλης Μητσός.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Μητσός, ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο από περίπτερο Ζαχαράκη προς το πάρκινγκ στα Πευκάκια, το οποίο εντάσσεται σε χρηματοδότηση 600 χιλιάδων ευρώ, αφορά μία μελέτη που έχει γίνει από τον ενιαίο Δήμο Σάμου και περιλαμβάνει πολλά κομμάτια σε όλη την Σάμο.

Προβλήματα όμως υπάρχουν και στο δίκτυο ύδρευσης, με τους πολίτες να κάνουν παράπονα, ειδικά στην περιοχή του Ποσειδωνίου.

«Το Ποσειδώνιο είναι μία περιοχή η οποία αντιμετωπίζει χρόνια πρόβλημα με το νερό, δεν προέκυψε φέτος. Το έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ, να δούμε το τι φταίει, για ποιο λόγο το Ποσειδώνιο είναι η τελευταία περιοχή, που δεν έχει συνεχή ροή νερού. Το Ποσειδώνιο υδροδοτείται από τον Μεσόκαμπο και για να φτάσει το νερό στο Ποσειδώνιο από την παροχή νερού, η οποία ήταν κατασκευασμένη επί χρόνια, προχωρά μέσα από τον Μεσόκαμπο, πάει Ψιλή Άμμο, περνάει από Μερτζίκι, φτάνει στο Κλίμα και μετά πάει Ποσειδώνιο.

Μιχάλης Μητσός: «Γνωρίζουμε τα προβλήματα σε ύδρευση και ασφαλτοστρώσεις. Ζητάμε υπομονή από τους δημότες μας»

Μια μεγάλη διαδρομή, στην οποία μπορεί να πάρει και αέρα το δίκτυο και να μην μπορεί να δεχτεί το νερό ώστε να φτάσει στο Ποσειδώνιο. Επειδή ξέρουμε πιο είναι το πρόβλημα και ήδη από το 2019 η μία γεώτρηση είναι εκτός και δεν τη βάζουμε σε λειτουργία γιατί το νερό είναι ακατάλληλο, αυτή τη στιγμή δουλεύουμε ένα δίκτυο 2 χλμ. στο Μεσόκαμπο και πιστεύουμε από την Παρασκευή (20/05) θα είναι έτοιμο, έτσι ώστε να δώσουμε από άλλη γεώτρηση διπλάσιο όγκο νερού για την περιοχή εκείνη και πιστεύω θα λυθεί όλο το πρόβλημα».

Ο κ. Μητσός πρόσθεσε πως γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες, με αλλαγή εξαερωτικών και ευελπιστεί ότι σε δέκα ημέρες θα λυθεί το πρόβλημα του Ποσειδωνίου. Επίσης για την Κέρβελη, ενεργοποιήθηκε μια δεξαμενή στο Παλαιόκαστρο, που ήταν εκτός για χρόνια.

«Ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, τα έχουμε εντοπίσει, ο προϊστάμενος ύδρευσης είναι πραγματικά όλη μέρα μέσα στον δρόμο και προσπαθεί να βρει λύσεις, για πάρα πολλά πράγματα και πιστεύω πως δε θα έχουμε προβλήματα σε δέκα ημέρες για αυτές τις δύο συγκεκριμένες περιοχές».

Ο κ. Μητσός ζήτησε λίγη υπομονή από τους δημότες, γνωρίζουν τα προβλήματα και φροντίζουν να βρεθούν λύσεις, αλλά παραμένει γεγονός πως το δίκτυο είναι παλιό και είχε δημιουργηθεί για τις τότε ανάγκες των περιοχών.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ