Με buzzer – beater το Καρλόβασι «πήρε κεφάλι» στη σειρά των τελικών πρωταθλήματος ανδρών

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Με buzzer – beater το Καρλόβασι «πήρε κεφάλι» στη σειρά των τελικών πρωταθλήματος ανδρών

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο κλειστό γυμναστήριο Σάμου την Παρασκευή βράδυ (20/05) στο πλαίσιο της σειράς των τελικών για την ανάδειξη πρωταθλητή στην κατηγορία των Ανδρών.

Το Καρλόβασι ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με 50-51 με buzzer – beater δίποντο) του Παντελαίου σχεδόν στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν, η μπάλα δεν έκανε το χατήρι σε τρίποντο του Προμπονά της Αναγέννησης (μπήκε-βγήκε στο καλάθι) και θα μπορούσε εκεί πιθανόν να τελειώσει το παιχνίδι υπέρ της Αναγέννησης.

Στα 00.03’’ η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο και ν’ ανατρέψει το σκορ.

Έτσι το Καρλόβασι είναι η δεύτερη φορά όπου «σπάει» την έδρα, τόσo στα play-off (με Ίκαρο), όσο και στη φάση των τελικών με Αναγέννηση. Παίρνει σαφές προβάδισμα για τη δεύτερη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εφόσον ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ότι ο Θειακός του Καρλοβάσου, πήρε στις πλάτες του το Καρλόβασι και ήταν ο μόνος που σκόραρε στο 2ο δεκάλεπτο πετυχαίνοντας και τους εννέα πόντους της ομάδας του (4 δίποντα και 1 βολή).

Με buzzer – beater το Καρλόβασι «πήρε κεφάλι» στη σειρά των τελικών πρωταθλήματος ανδρών

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 15-09, 14-08, 08-13.

RHENIA TOURS ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: (ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΗΣ): ΣΑΠΟΥΝΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 1, ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΗΣ 7, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 10 (2), ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ 2, ΠΕΤΡΟΥ 6 (1), ΜΟΛΥΒΑΣ 5, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 7, ΠΑΛΑΙΓΕΩΡΓΙΟΥ 6, ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ 6 (2).

ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: ΣΧΙΝΑΣ 3 (1), ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ 8, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 7 (2), ΚΙΑΣΣΟΣ, ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΗΣ 1, ΣΑΡΔΕΛΗΣ, ΝΤΑΒΡΗΣ, ΔΑΝΟΥΣΗΣ Μ. 12 (3), ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΥ 3 (1), ΤΣΙΤΣΙΡΗΣ 2, ΘΕΙΑΚΟΣ 15,

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΤΡΙΠΟΔΗΣ – ΓΙΩΤΗΣ – ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ

samosbasket.gr

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ