Με το Δημοτικό Συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ» του Γιώργου Στάντζου ο Βασίλης Παυλίδης

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Με το Δημοτικό Συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ» του Γιώργου Στάντζου ο Βασίλης Παυλίδης

Την συμπόρευσή του με το Δημοτικό Συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ» ανακοίνωσε ο μέχρι πριν λίγες μέρες υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλης Παυλίδης. Ο κ. Βασίλης Παυλίδης με ένα μακροσκελές κείμενο εξηγεί τους λόγους:

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤ ΣΑΜΟΥ

«Μ,ΠΡΟ,ΣΤΑ»

ΒΑΘΥ, 4 ΙΟΥΛ 2023

ΠΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ, ΚΟΙΝ ΔΙΚΤΥΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥ «Μ,ΠΡΟ,ΣΤΑ», ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ/ΣΣΕΣ

1/ Εδώ και δώδεκα (12) σχεδόν μήνες κάνω προσωπικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ πως ο συνδυασμός μου ονόματι «Μ,ΠΡΟ,ΣΤΑ» συστήθηκε με μοναδικό σκοπό-αποστολή (και δια μέσου συγκεκριμένου αναπτυξιακού προγράμματος 5ετίας και το οποίο είμαι βέβαιος πως το γνωρίζετε) επιτέλους Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤ ΣΑΜΟΥ να μπει σε τροχιά εκσυγχρονισμού σε όλα του τα επίπεδα!!

2/ Και το πρόγραμμα αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ όπως πολλοί από εσάς είναι πολύ πιθανόν να το επικαλείστε! Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει!

3/ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗ ΒΆΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ!

4/ Δηλαδή σε πρώτη φάση να αποτελέσει ο δήμος μας πρότυπο σύγχρονου δήμου στα πλαίσια του Βορείου Αιγαίου και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε μεγάλο κομμάτι της τουριστικής πίττας, και όχι μόνο!

5/ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤ 2023 ΕΚΡΙΝΑ ΠΩΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ! ! ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ! ! ΟΜΩΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ!

5/ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΝΑΓΩΝΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: -ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΙΔΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΊΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ;

6/ ΑΒΙΑΣΤΑ ΑΠΑΝΤΩ: Πρώτον, να είναι πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ! Δεύτερον, ο επικεφαλής τουλάχιστον να είναι έμπειρος πολιτικός-γνώστης των τοπικών προβλημάτων- να έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και να έχει τη διάθεση να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην επιτυχή εκτέλεση των υψηλών στόχων που προγραμμάτισε και έγκαιρα ανακοίνωσε στους συμπολίτες μας ! Κυρίως δε ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ! Όσο δε αφορά θέματα προσωπικής τιμιότητας και ευθύτητας λόγου, του εν λόγω επικεφαλής, ούτε καν το συζητάω! Είναι αυτονόητα!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ/ΣΣΕΣ,

Μετά από όλα τα προαναφερθέντα

ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ

ΠΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ (ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ) ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΣΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΝΤΖΟ!

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ «Μ,ΠΡΟ,ΣΤΑ»! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΠΟΤΕ!

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΠΑΖΑΡΙ» ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΝΤΖΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ 5ΕΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ!

ΥΓ1: Οφείλω να αναγνωρίσω δημόσια πως η παρούσα δημοτική αρχή δεν κατόρθωσε (κατά τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας της) να δώσει οριστικές λύσεις στην καθημερινότητα του συνδημότη μας, (και όχι μόνο) εξ αιτίας πολλών αστάθμητων παραγόντων πχ διαχωρισμός του πρώην ενιαίου δήμου, σε δύο δήμους, κορύφωση του μεταναστευτικού-δημιουργία νέου ΚΥΤ, covit-19, καταστρεπτικός σεισμός -πλημμύρες κ,α

ΥΓ:2! Από το σπίτι μου και τους δασκάλους μου έμαθα να τηρώ τα κελεύσματα τεσσάρων αρχαιοελληνικών «προσταγών» και τις οποίες προσταγές τις έχω αναρτημένες και στη ψυχή μου αλλά και στο γραφείο μου: α/ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, β/ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ, γ/ ΑΜ’ ΕΠΟΣ, ΑΜ’ ΕΡΓΟΝ, δ/ ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ

ΜΕ ΒΑΘΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΕΠΙΚ «Μ,ΠΡΟ,ΣΤΑ»

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ