Με το δεξί ο Κέρκης στην Pre League με φανταστική εμφάνιση

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Με το δεξί ο Κέρκης στην Pre League με φανταστική εμφάνιση

Ο Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου ήθελε πολύ τη νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη νέα κατηγορία Pre League. Και τα κατάφερε. Από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και ειδικά στα 2 πρώτα σετ έδειξε δείγματα μεγάλης ομάδας που κάθε φορά έψαχνε να βρεί διαφορετικό τρόπο να πάρει τον πόντο.

Τα δύο πρώτα σετ τα πήρε με 25-16 (22 λεπτά) και 25-17 (23 λεπτά).

Με το δεξί ο Κέρκης στην Pre League με φανταστική εμφάνιση

Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ έδειξε ότι θ’ ανέβει και θα το πάρει, αλλά κι εκεί οι παίκτες του Κέρκη είχαν διαφορετική γνώμη. Πήγαν τον αγώνα στο 23-23 και πιο ψύχραιμοι, κέρδισαν τους δύο τελευταίους πόντους του 3ου σετ, 25-23 (27 λεπτά) και τελικά τον αγώνα με 3-0 σετ.

Χαρές και πανηγύρια από τους φιλάθλους του Κέρκη που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο Σάμου που αποθέωσαν στο τέλος τους παίκτες της ομάδας για τη μεγάλη νίκη.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Κέρκη και ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του για την επίτευξη της νίκης.

Με το δεξί ο Κέρκης στην Pre League με φανταστική εμφάνιση

Στο κλειστό γυμναστήριο της Σάμου, βρέθηκαν και είκοσι περίπου φίλαθλοι της ΑΕΚ, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα σε ειδικό χώρο της κερκίδας με τη διακριτική παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Πριν την έναρξη του αγώνα, απονεμήθηκαν τα διπλώματα στις διαιτήτριες κ. Βασιλική Ζαβού (Α΄Εθνική κατηγορία) και κ. Γεωργία Μάρκου (Β΄Εθνικών πρωταθλημάτων).

Με το δεξί ο Κέρκης στην Pre League με φανταστική εμφάνιση

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ ΜΕΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ ΣΑΜΟΥ (ΨΑΡΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ): ARAYA, NAZARENO, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΝΑΣΑΡΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΤΟΥΡΝΑΚΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ, ΜΠΑΡΑΜΠΑΤΗΣ, ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ.

ΑΕΚ ( ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΚΗΣ): ΘΕΟΔΟΣΗΣ, KAMOS PEREZ, SPELLER, ΦΙΛΟΣ, ΠΑΥΛΟΥ, ΜΟΥΣΙΚΑΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ, ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΣΙΑΣ, ΚΑΠΙΡΗΣ, PIERER.

Τα αποτελέσματα του Α΄Ομίλου της Pre League:

ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΟ Καλαμάτα: 0-3 (17-25, 25-27, 17-25)

ΑΟ Αιγιαλέων – ΓΣ Πανιώνιος: 1-3 (21-25, 22-25, 25-21, 17-25)

ΑΣ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου – ΑΕΚ: 3-0 (25-16, 25-17, 25-23).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπαρμπούνης (παίκτης Κέρκη): Αρχικά ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι της κατηγορίας και ειδικά στην έδρα μας και θέλαμε πολύ τη νίκη, πρώτα για εμάς, για τον κόσμο μας και όλους αυτού που είναι δίπλα μας. Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, μας βγήκε το αποτέλεσμα και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Ψάρρας (προπονητής Κέρκη): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ προσωπικά και όλη η ομάδα και φυσικά που κάναμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας που ήρθαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Στα δύο πρώτα σετ ήμασταν πολύ καλοί, στο τρίτο σετ δεν είχαμε και τόσο καλή συγκέντρωση, αλλά το καλό είναι ότι στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το παιχνίδι. Στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα είπα στους παίκτες μου ότι σήμερα είναι η μέρα μας και θα πρέπει να δείξουμε τι κάναμε τον προηγούμενο καιρό. Οι νέοι παίκτες είναι πολύ καλά παιδιά, καλοί χαρακτήρες και γενικά αφομοιώθηκαν πολύ γρήγορα στην ομάδα και γενικά είμαστε μια όμορφη παρέα και στο μέλλον θα φανεί περισσότερο».

Με το δεξί ο Κέρκης στην Pre League με φανταστική εμφάνιση

Καλαμοβράκης (Γενικός αρχηγός Κέρκη): «Αισθανόμαστε δικαίωση σήμερα, γιατί για να φτάσουμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα φτύσαμε αίμα. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να στελεχώσουμε αυτό το ρόστερ και όπως σας έλεγα εδώ και αρκετές μέρες παρ’ όλο που η ομάδας μας είναι μικρή σε ηλικία όσο αφορά το μέσο όρο, είναι πολύ καλοί παίκτες και το απέδειξαν σήμερα μ’ ένα πολύ εύκολο 3-0. Ειλικρινά ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενα ούτε εγώ. Με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου μας πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια για την τελική κατάταξη».

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

 

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ