Με επιτυχία το διήμερο τουρνουά 3Χ3 στην πόλη της Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Με επιτυχία το διήμερο τουρνουά 3Χ3 στην πόλη της Σάμου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3X3 που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου με την Τοπική Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης Σάμου και το Λιμενικό Σώμα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η συμμετοχή των αθλητών- ομάδων ήταν μεγάλη και περιείχε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα γιορτής για την πόλη της Σάμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη της τοπικής επιτροπής για τη συνεργασία και συγκεκριμένα τον κ.κ. Γιάννη Χιώτη, Αλέξη Τσιούρα, Γιάννη Τσιβεριώτη, και τον coach Δημήτρη Βαρβούνη, όπως επίσης και τους εθελοντές που βοήθησαν στη διεξαγωγή και συγκεκριμένα τους κ.κ. Κιάσσο Δημήτρη, Βαρβούνη Γιώργο, Ζαφειρίου Άρη, Βακεντή Μανώλη, Γιάννη Τσιούρα και Ανδρεάδη Γιάννη καθώς και τον κ. Χάρη Σπηλιάκο εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Με επιτυχία το διήμερο τουρνουά 3Χ3 στην πόλη της Σάμου

Ένα ευχαριστώ και στις κυρίες του Λιμενικού Σώματος Κοσμά Αφροδίτη, Κακαρά Κωνσταντίνα και Μενελάου Καλλιόπη, πρώην επαγγελματίες παίκτριες, καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διαιτητές, κ.κ. Ανδρέα Σκάλκο, Γιώργο Χατζημιχάλη, Κώστα Τριπόδη, Κώστα Γιώτη, Μιχάλη Κατσιαούνη και Μπάμπη Δουκέλλη που με μεγάλη χαρά δέχθηκαν να σφυρίξουν στους αγώνες του τουρνουά, αφιλοκερδώς. Ευχαριστούμε επίσης τα διοικητικά ή προπονητικά μέλη των τοπικών ομάδων όλης της Σάμου που συμμετείχαν ενεργά.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- παράρτημα Σάμου, το ΕΚΑΒ Σάμου και τη Στρατιωτική Ιατρό Κυριακή Λέκκα για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη- παροχή πρώτων βοηθειών, τον κ. Δημήτρη Κιάσσο για τη διάθεση λεωφορείου από το Καρλόβασι στο Βαθύ και αντίστροφα για τη μεταφορά αθλητών, τον κύριο Αγαδάκη που ήταν εκεί με τους χυμούς gia-giamas, το ξενοδοχείο Samos City Hotel για την προσφορά των δωματίων στους παίκτες και όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη.

Με επιτυχία το διήμερο τουρνουά 3Χ3 στην πόλη της Σάμου

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και μη, που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και έπαιξαν προσφέροντας στους παρευρισκομένους αλλά και στους διερχόμενους ένα όμορφο θέαμα.

Στο χώρο παρευρέθηκε και o Αυστραλο-Δανός πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας David Andersen, ένας από τους πιο έμπειρους και επιτυχημένους παίκτες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο κερδίζοντας πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και εγχώρια πρωταθλήματα.

Ο κ. Andersen απένειμε κύπελλο, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο. Τον ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκανε.

Μια όμορφη διοργάνωση που προήγαγε το αθλητικό πνεύμα και «αγκαλιάστηκε» από όλους.

Με επιτυχία το διήμερο τουρνουά 3Χ3 στην πόλη της Σάμου

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου με ένα δυναμικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης.

Ευχαριστούμε την ΤΕ Σάμου ΕΟΚ για την παραχώρηση των φωτογραφιών… που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ