Με είκοσι τουρίστες η πρώτη άφιξη του Τούρκικου ημερόπλοιου «Sea Star Rhodes» στο λιμάνι της Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Με είκοσι τουρίστες η πρώτη άφιξη του Τούρκικου ημερόπλοιου «Sea Star Rhodes» στο λιμάνι της Σάμου

Την Κυριακή (03/04) λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη άφιξη Τούρκικου ημερόπλοιου έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω της πανδημίας.

Το συγκεκριμένο πλοίο (Ε/Γ – Καταμαράν),  έχει την ονομασία «Sea Star Rhodes» και μέχρι τέλος Απριλίου 2022, μόνο τις ημέρες Παρασκευή και Κυριακή, θα έχει άφιξη στο λιμάνι της Σάμου στις 09:15 και επιστροφή για Κουσάντασι στις 18:00. Από τον Μάϊο το λιμάνι άφιξης και αναχώρησης θα είναι το Πυθαγόρειο. Στην πρώτη του άφιξη στο λιμάνι της Σάμου, μετέφερε είκοσι (20) τουρίστες.

Στο τουριστικό λιμάνι Βαθέος βρέθηκε και η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Σάμου η κ. Μαρία Κονδύλη – Πανουράκη, η οποία και έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τις πύλες εισόδου που θα υπάρχουν φέτος σε σχέση με την Τουρκία.

Με είκοσι τουρίστες η πρώτη άφιξη του Τούρκικου ημερόπλοιου «Sea Star Rhodes» στο λιμάνι της Σάμου

Τόνισε δε ότι η πύλη του Καρλοβάσου θ’ ανοίξει την 1η Μαϊου και όχι 24 Απριλίου όπως λάθος διαδίδεται. Όσο για τα έργα που γίνονται στο λιμάνι αυτή τη στιγμή (ένεκα της σεισμικής δόνησης της 30ης Οκτωβρίου 2020), έχουν εκδοθεί αφίσες, ζητώντας την κατανόηση των ταξιδιωτών για την ταλαιπωρία που θα υφίστανται για λίγες μέρες. Επίσης είπε ότι άλλη Τουρκική εταιρεία, συγκεκριμένα η Meander, θα αρχίσει τα δρομολόγιά της στις 15 Απριλίου.

Επίσης το πλοίο υποδέχτηκε και ο τουριστικός πράκτορας κ. Τάσος Νικολαϊδης, ο οποίος δήλωσε ότι όσο αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ισχύουν ότι ισχύει και για εμάς σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ