Μεγάλη Δωρεά ενός Ιατρικού Υπέρηχου από το Ροταριανό Όμιλο Σάμου στο Κέντρο Υγείας Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο με τραυματισμό αλλοδαπού

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δικυκλιστή

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Κυριακή (19/05), στο οδικό δίκτυο Πυθαγορείου –  Ηραίου στη Σάμο.

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Μεγάλη Δωρεά ενός Ιατρικού Υπέρηχου από το Ροταριανό Όμιλο Σάμου στο Κέντρο Υγείας Σάμου

Στις 09/03/2022 ο Ροταριανός Όμιλος Σάμος, πραγματοποίησε Δωρεά ενός Ιατρικού Υπέρηχου διπλής κεφαλής τελευταίας τεχνολογίας, με τον οποίο θα καλυφθούν λειτουργικά άμεσα τρεις Ιατρικές Ειδικότητες: Καρδιολόγου, Ενδοκρινολόγου και Γαστρεντερολόγου.

Τον Ροταριανό Όμιλο Σάμου, εκπροσώπησαν οι κ.κ. Νικόλαος Βακάκης (Πρόεδρος), Δημήτριος Κυριαζής (πρώην Πρόεδρος) Μάριος Μπακόπουλος (Γ. Γραμματέας) και Ευγένιος Χαρδαβέλλας (Ιδρυτικός Πρόεδρος).

Μεγάλη Δωρεά ενός Ιατρικού Υπέρηχου από το Ροταριανό Όμιλο Σάμου στο Κέντρο Υγείας Σάμου

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Χρήστος Παπακοσμάς, παρουσία του Ιατρικού και Διοικητικού Προσωπικού, αφού εξήρε το μεγάλο Έργο Προσφοράς των Ροταριανών και ευχαρίστησε σχετικώς, σημείωσε την σπουδαιότητα της εν λόγω Δωρεάς καθώς με το συγκεκριμένο μηχάνημα, θα έχουν την επιπρόσθετη δυνατότητα, μέσω Ιατρικού Κλιμακίου, να πραγματοποιούν σχετικές εξετάσεις σε άτομα τα οποία δεν έχουν την φυσική αλλά και οικονομική δυνατότητα να μεταβούν στα Ιατρεία του Κέντρου Υγείας στο Βαθύ της Σάμου και διαμένουν απομακρυσμένοι σε Χωριά, καθώς εδώ και αρκετό καιρό πραγματοποιούνται ήδη σχετικές ιατρικές επισκέψεις για την κάλυψη αναγκών των ατόμων με ειδικές ανάγκες, υπερήλικων καθώς και μικρών παιδιών.

Μεγάλη Δωρεά ενός Ιατρικού Υπέρηχου από το Ροταριανό Όμιλο Σάμου στο Κέντρο Υγείας Σάμου

Ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, συνεχίζει το σπουδαίο Έργο προσφοράς του προς όφελος της τοπικής μας Κοινωνίας, καλύπτοντας πάντοτε άμεσα, πολυετείς και πάγιες ανάγκες στις Δομές Υγείας, Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας, Σωμάτων Ασφαλείας κ.α.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ