Μαρία Κονδύλη Πανουράκη: «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στον τόπο μου»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Μαρία Κονδύλη – Πανουράκη: Με τον Γενικό Γραμματέα κ. Κυριαζόπουλο εξετάσαμε επί τόπου τα προβλήματα των λιμανιών μας

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, η πρώην Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, κ. Μαρία Κονδύλη-Πανουράκη.

Η κ. Κονδύλη, όπως είπε φεύγει «πικραμένη», καθώς έχει ήδη παραιτηθεί και αντικατασταθεί από την κ. Τσερέ, ενώ απευθύνθηκε και στο Δ.Σ. Αν. Σάμου.

«Ακριβώς, το είπα, γιατί όταν όρισε ο Δήμαρχος τα νέα μέλη, είπα κύριε δήμαρχε νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να μιλήσω και εγώ στο δημοτικό συμβούλιο. Τόσα χρόνια δε μιλούσα, την τελευταία στιγμή πρέπει να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο, που ήμασταν μαζί, αναφέρθηκα στον κ. Κολλάρο, τον πρώην πρόεδρο τον κ. Μαυρατζώτη, που πραγματικά με την εμπειρία του μας βοήθησε και όλους και από την περιοχή του Καρλοβάσου, που αυτοί οι άνθρωποι ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα.

Είπα τη λέξη πικραμένη, γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα που πραγματικά με στενοχώρησαν. Ήταν μία κόντρα μπορώ να πω, ίσως η συμφωνία, είχαμε μία κόντρα με τον κ. Λιμενάρχη, ξεκίνησε πριν δύο χρόνια, τα είπα στο δημοτικό συμβούλιο για να το ακούσουν και όλες οι παρατάξεις. Συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση, και τώρα τελευταία είχε γίνει ανυπόφορη. Έπρεπε να κάνω πράξεις, που δεν είναι του χαρακτήρα μου, δηλαδή αν έμενα εκεί, θα έκανα πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα μου».

Όπως τόνισε η κ. Κονδύλη, ήταν θέμα αξιοπρέπειας, τελείωσε η θητεία της, άλλωστε δε θεωρεί τον εαυτό της πολιτικό καριέρας. Δήλωσε ότι ως δημοτική σύμβουλος θα ασκήσει τα καθήκοντά της μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023, που ολοκληρώνεται η θητεία της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Σχετικά με τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, όπως εξήγησε η κ. Κονδύλη, δεν εξυπηρετούνται με το λιμενικό ταμείο από ταμειακή υπηρεσία, η οποία είναι αναγκαία να βάλει ο δήμος Ανατολικής Σάμου, με αποτέλεσμα να υπογράφει η ίδια όλα τα εντάλματα στην τράπεζα και πλέον να φαίνεται μόνο το όνομά της. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχει και έλεγχο από το ελεγκτικό συνέδριο για τα δύο χρόνια που ήταν πρόεδρος.

«Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στον τόπο μου».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ