Μανώλης Βακεντής: «Κατά την επίσκεψη του Π. Μαρινάκη θα έπρεπε να προστατευθούν οι καλεσμένοι που απομακρύνθηκαν από την αίθουσα του ΕΟΣΣ»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Μανώλης Βακεντής: «Κατά την επίσκεψη του Π. Μαρινάκη θα έπρεπε να προστατευθούν οι καλεσμένοι που απομακρύνθηκαν από την αίθουσα του ΕΟΣΣ»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Ανατολικής Σάμου, κ. Μανώλης Βακεντής, ο οποίος αναφέρθηκε στις επισκέψεις στελεχών της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, το Νομό Σάμου επισκέφτηκαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνος Λογοθέτης και ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κονταδάκης, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή του Νομού Χριστόδουλο Στεφανάδη και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ του Νομού Βαγγέλη Καπλαντζή.

Ο κ. Βακεντής, αναφέρθηκε στις συνομιλίες, που είχε με τα στελέχη της ΝΔ και όπως τόνισε:

«Είπα στους ανθρώπους ότι καταρχάς μας ενδιαφέρει η πρόοδος του νησιού και του τόπου και ότι πρέπει να κρατήσουμε τους νέους στο νησί μας.

Πρέπει να σκύψουν περισσότερο πάνω στη Σάμο και να δημιουργήσουν τις συνθήκες, ώστε να προσελκύσουμε επενδύσεις. Όταν προσελκύσουμε επενδύσεις και τους νέους μας θα κρατήσουν, εγώ προσωπικά έχω τρία παιδιά δεν το κάνω μόνο για τα δικά μου, καταλαβαίνετε, θέλουμε τα παιδιά μας να μείνουν στη Σάμο, αλλά όταν υπάρχει και τους έφερα ένα παράδειγμα τη Ρόδο, ότι όταν υπάρχει μία ανάπτυξη και ένας πλούτος στο νησί, σε κάθε τόπο, συμβαίνουν και λιγότερα δεινά και τους έφερα παράδειγμα το πρόβλημα της μετανάστευσης, ότι στη Ρόδο δεν την άγγιξε καθόλου. Προσωπικά, δεν είμαι συνωμοσιολόγος αλλά δεν το θεωρώ τυχαίο. Πήγε πάλι στα πιο ταλαιπωρημένα νησιά, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Βακεντής, η κυβέρνηση το χειρίστηκε άψογα και πρωτοστάτησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Λογοθέτης και βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό, αλλά ήταν και ένα βάρος που δεν του αναλογούσε και ούτε ευθυνόταν ο κόσμος στο νησί. Τόνισε δε, ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται από το 1990 και δεν έχει δει κάποια σημαντική διαφορά στο νησί της Σάμου. Αν και το νησί έχει τις προοπτικές και τις προδιαγραφές ανάπτυξης, η κυβέρνηση θα πρέπει να επενδύσει στο νησί.

Η γραφειοκρατία παραμένει ένα μεγάλο θέμα, ειδικά ως προς τις αποζημιώσεις οικιών, αλλά όπως είπε ο κ. Βακεντής, οι άνθρωποι της κυβέρνησης θα πρέπει να μαθαίνουν την πραγματική αλήθεια και το τι ακριβώς συμβαίνει στο νησί, πράγμα που όπως είπαν και οι ίδιοι οι επισκέπτες εκτίμησαν, καθώς έτσι μπορούν να έχουν την πραγματική εικόνα.

Κατά την επίσκεψη των στελεχών της Ν.Δ στο Μουσείο Οίνου ΕΟΣΣ, συνέβη ένα περιστατικό με τον Γραμματέα ΠΕ ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος ζήτησε ν’ αποχωρήσουν από τη συγκέντρωση αιρετοί και στελέχη της ΝΔ, που πρόσκεινται στην παράταξη του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.

Όπως είπε ο κ. Βακεντής, “δεν έπρεπε να συμβεί, δεν ήταν σωστή η οργάνωση της συγκέντρωσης και θα έπρεπε να προστατευτούν και οι καλεσμένοι, για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση”.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ