Μίλτος Βουδιώτης: «Στα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ υπάρχουν θέματα, καθώς δεν επαρκούν οι υπάλληλοι»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Νέα γραφεία για το κεντρικό κατάστημα ΕΛΤΑ της Σάμου

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Μίλτος Βουδιώτης, πρόεδρος των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Σάμου.

«Με δεδομένο το τελευταίο συνέδριο της Post που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και τις απαντήσεις που έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο (κλείσιμο υποκαταστημάτων) μπορεί να γίνει στην Ικαρία ή τη Σάμο και στους Φούρνους. Oι λόγοι είναι, ότι έχουν κλείσει τραπεζικά καταστήματα, σε Πυθαγόρειο, σε Ράχες, Εύδηλο και αποτέλεσμα είναι, να έχει αυξηθεί η δουλειά του ταχυδρομείου. Σχεδόν όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσο του ταχυδρομείου, οπότε είναι λίγο δύσκολο να γίνει αυτό.

Αυτό γίνεται σε γραφεία που είναι απομακρυσμένα, απομονωμένα, είναι ένας υπάλληλος ή τυχαίνει να έχει πρακτορείο που θα εξυπηρετεί εκείνα τα χωριά το συγκεκριμένο γραφείο».

Όπως είπε ο κ. Βουδιώτης, όσα καταστήματα ΕΛΤΑ έχουν δουλειά θα παραμείνουν ανοιχτά.

«Πλέον τα ΕΛΤΑ είναι Α.Ε. και πρέπει το γραφείο να δείξει ότι είναι λειτουργικό. Το ΕΛΤΑ έχει να πάρει από το 2009 κρατική επιδότηση και αυτό που λέει το κράτος ότι τους δίνει, είναι για να μπορεί να πάει το γράμμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό».

Υποκαταστήματα ΕΛΤΑ στο νομό υπάρχουν στη Σάμο, Πυθαγόρειο, Καρλόβασι, Άγιο, Εύδηλο, Ράχες και γραφείο στους Φούρνους, αλλά χωρίς μόνιμο υπάλληλο, ο οποίος πάει και στη Θύμαινα. Στα υποκαταστήματα υπάρχουν θέματα, καθώς δεν επαρκούν οι υπάλληλοι, ενώ υπάρχει πρόβλημα και με τις άδειες».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ