Μάνος Βαλής: «Προσπαθούμε να πείσουμε τους Tour Operators να δοκιμάσουν τη Σάμο και τον Οκτώβριο»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Επαγγελματιών Πυθαγορείου Μάνος Βαλής

Η τουριστική περίοδος συνεχίζεται στη Σάμο, με καλά δείγματα για το Σεπτέμβριο. Αναφορικά με το θέμα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στο Radio Café 102.4 και στην πρωινή εκπομπή του Μάνου Στεφανάκη «Ημερολόγιο Ερτζιανών», ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Σάμου-Ικαρίας, κ. Μάνος Βαλής.

«Αρχές και μέσα Σεπτεμβρίου και πάει πάρα πολύ καλά ο τουρισμός, έχουμε ένα πολύ δυνατό Σεπτέμβριο, με πληρότητες πάνω από 90%. Το ευχάριστο είναι ότι αυτές οι πληρότητες πηγαίνουν πολύ καλά μέχρι τέλος του μήνα. Αυτό είναι ένα σημάδι, που προσπαθούμε να δείξουμε και να πείσουμε τους Tour operators, ότι υπάρχει δουλειά και τον Οκτώβριο.

Το βλέπουν από τα νούμερα, που οι αριθμοί δε λένε ποτέ ψέματα. Οπότε, όταν βλέπουμε μέχρι τις 3-4 Οκτωβρίου όλα τα ξενοδοχεία να έχουν πολύ καλές πληρότητες και τα αεροπλάνα να έρχονται γεμάτα, σημαίνει ότι αν το πρόγραμμα πήγαινε και 15-20 μέρες αργότερα, θα είχαμε πάρα πολύ καλές πληρότητες.

Η προσπάθειά μας, σαν Ένωση Ξενοδόχων, που εκεί εστιάζουμε για του χρόνου, είναι μήπως καταφέρουμε και μπορέσουμε να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο τουλάχιστον μέχρι 20 Οκτωβρίου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην γίνει αυτό, το μόνο κομμάτι που μας εμποδίζει είναι το εμπορικό κομμάτι των Tour operator, που ενώ ξέρουν ότι θα έχουν κόσμο, ενώ ξέρουν ότι θα έχουν πληρότητες, για εμπορικούς λόγους μας κόβουν γρήγορα και απότομα. Είναι στο χέρι μας να τους πείσουμε».

Όπως είπε ο κ. Βαλής, θα μείνουν ξενοδοχειακές μονάδες ανοιχτές ως τα τέλη Οκτωβρίου, ως ένδειξη ότι υπάρχουν ξενοδοχεία ανοιχτά και τον Οκτώβριο, όπως δύο ξενοδοχεία του Ομίλου «ΔΟΡΥΣΣΑ». Μάλιστα, ο κ. Βαλής τόνισε ότι έχουν γίνει και συζητήσεις για καλύτερες τιμές και προσφορές στα γραφεία, ώστε μία χρονιά να δοκιμάσουν τη Σάμο και τον Οκτώβριο.

Πρόσθεσε, ότι ένα μεγάλο κομμάτι, που θα πρέπει να προστεθεί είναι η κρουαζιέρα, για αυτό και πραγματοποιήθηκε φιλοξενία εμπορικών διευθυντών των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εταιριών κρουαζιέρας. Ο κ. Βαλής ανέφερε πως είμαστε «τυχεροί», γιατί οι συγκυρίες βοηθούν, με ακυρώσεις για Μύκονο, το Κουσάντασι διπλασίασε το τέλος λιμενισμού των κρουαζιερόπλοιων, γεγονός που δεν ικανοποιεί τις εταιρείες, οπότε θεωρεί ότι από τη νέα τουριστική περίοδο θα έχει η Σάμος προσεγγίσεις.

«Ως πρόεδρος Ξενοδόχων, περιμένω να τελειώσουν οι εκλογές, και να σηκώσουμε τα μανίκια, να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα, που καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι κάποια στιγμή, να έχουμε φτηνές θέσεις στη Σάμο».

Μάνος Βαλής: «Προσπαθούμε να πείσουμε τους Tour Operators να δοκιμάσουν τη Σάμο και τον Οκτώβριο»

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ