Λαϊκή Συσπείρωση Αν. Σάμου: Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Πλαίσιο αναγκαίων μέτρων και διεκδικήσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον σεισμό της 30ης Οκτώβρη

Για το  θέμα των απλήρωτων επί 5 μήνες εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», κατέθεσαν αναφορά προς τη δημοτική αρχή οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, ζητώντας ενημέρωση για τις ενέργειές της προκειμένου να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Η σχετική αναφορά και η ανακοίνωση των εργαζομένων έχουν ως εξής:

Σάμος 27-11-2020

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή

Με την αναφορά μας καταθέτουμε το Δελτίο Τύπου των Εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούνιο του 2020, και περιμένουμε ενημέρωση για τις ενέργειές σας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Κώστας Τζίχας

Μανώλης Παχυμανώλης

*Επισυνάπτεται το σχετικό Δελτίο Τύπου

Δομές «Βοήθεια στο σπίτι»  Σάμου &Φούρνων

Σάμος, 26/11/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες, όλοι εμείς οι εργαζόμενοι των δομών «Βοήθεια στο σπίτι» Σάμου και Φούρνων βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή προσφέροντας καθημερινά τις υπηρεσίες μας στους συνανθρώπους τους.

Παρ’ όλο τον καθημερινό μας αγώνα παραμένουμε απλήρωτοι από τον Ιούνιο του 2020 και κάθε μέρα που περνάει η οικονομική μας δυσπραγία γίνεται ολοένα και εντονότερη. Στις συναντήσεις που είχαμε με τους αρμόδιους φορείς όχι μόνο δεν δόθηκε λύση στο πρόβλημά μας, αν και η χρηματοδότηση τους για τον μήνα Ιούλιο έχει σταλθεί από την ΕΕΤΑΑ εδώ και τέσσερις μήνες, αλλά δεν υπήρξε καμία δέσμευση για την καταβολή των μισθών μας έως το τέλος του 2020.

Το μέλλον όλων μας διαφαίνεται ζοφερό και οι συνέπειες της μη καταβολής των μισθών θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο σε οικονομικό, οικογενειακό και ψυχολογικό επίπεδο.

Με εκτίμηση,

Οι εργαζόμενοι των Δομών

«Βοήθεια στο σπίτι» Σάμου και Φούρνων

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ