Λάθη που ίσως να κάνετε κατά την εφαρμογή της λακ στα μαλλιά σας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο οίκο ευγηρίας

Η λακ, μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει τα μαλλιά σας μέσα σε δευτερόλεπτα. Η σωστή χρήση της λακ φαίνεται να είναι εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Στην συνέχεια θα βρείτε κάποια λάθη που ίσως να κάνετε, όταν εφαρμόζετε λακ στα μαλλιά σας.

Χρησιμοποιείτε υπερβολικά πολύ λακ

Αυτό το λάθος είναι πολύ εύκολο να γίνει, ειδικά αν τα μαλλιά σας δεν είναι συνεργάσιμα. Όταν τα μαλλιά σας είναι ατίθασα, είναι δελεαστικό να τα αναγκάσετε να «υπακούσουν» χρησιμοποιώντας πολλή λακ.

Στην πραγματικότητα η υπερβολική ποσότητα λακ, μπορεί να κάνει τις μπούκλες σας σκληρές και κολλώδεις, από την περίσσεια λακ που δεν μπόρεσε να στεγνώσει πλήρως.

Επιπλέον, η καθημερινή χρήση υπερβολικής ποσότητας λακ, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του όγκου και της λάμψης των μαλλιών σας.

Βάζετε λακ στα βρεγμένα μαλλιά σας

Η εφαρμογή της λακ σε βρεγμένα μαλλιά, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις εύθραυστες βρεγμένες τρίχες σας. Επιπλέον,  όταν χρησιμοποιείτε λακ σε βρεγμένα μαλλιά, απλώς κάνετε τα μαλλιά σας σκληρά.

Για να εφαρμόσετε την λακ όσο πιο σωστά γίνεται, στεγνώστε πλήρως τα μαλλιά σας πριν την εφαρμογή της.

Βάζετε λακ πριν ισιώσετε τα μαλλιά σας

Η χρήση της λακ πριν από το styling με την χρήση ισιωτικής, μπορεί να στεγνώσει υπερβολικά τα μαλλιά σας, με αποτέλεσμα να σπάσουν και να χάσουν τη λάμψη τους.

Επίσης, ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κάποιο εργαλείο θερμότητας styling, σε μαλλιά που δεν είναι πλήρως στεγνά.

Συνεπώς πρέπει να προσθέτετε την λακ σας, αφού έχετε τελειώσει με τα εργαλεία θερμότητας styling.

Βάζετε πολλές στρώσεις λακ

Αυτό το συνηθισμένο λάθος, συνδέεται με τη χρήση υπερβολικής ποσότητας λακ ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η υπερβολική χρήση της λακ, κάνει το προϊόν να μένει στα μαλλιά σας και να αφαιρεί από αυτά την λάμψη τους και την μαλακή υφή τους.

Το σωστό είναι να εφαρμόζετε τη λακ μόνο μία ή δύο φορές το πολύ, αν έχετε ιδιαίτερα ατίθασα μαλλιά!

Η λακ μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη, όπως και όλα τα προϊόντα που προορίζονται για την περιποίηση των μαλλιών. Ποτέ δεν βλάπτει να έχετε κάποια προϊόντα περιποίησης μαλλιών, όπως είναι αυτά της Kerastase, για να φροντίζετε τα μαλλιά σας στο έπακρο. Μάλιστα, αν τα μαλλιά σας είναι ιδιαίτερα ατίθασα και δυσκολεύεστε να τα περιποιηθείτε, τα προϊόντα Kerastase Discipline είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ