Κώστας Μουτζούρης προς Κυβέρνηση: Οι πολίτες της Σάμου προσπαθούν μόνοι και αβοήθητοι να επανέλθουν

Αύξηση απορροφητικότητας κονδυλίων ΕΣΠΑ -  Άνοδος στην 7η από τις τελευταίες θέσεις η Π.Β.Α μέσα σε ένα χρόνο

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι 12 ημέρες μετά το αίτημα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη για την χορήγηση του ποσού των 9.810.000 ευρώ με σκοπό την αποκατάσταση ζημιών από τον καταστροφικό σεισμό  στο οδικό δίκτυο,  σε κτιριακές υποδομές και λιμάνια της Σάμου καμία απάντηση δεν έχει αποσταλεί μέχρι αυτή την ώρα  από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ως Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσουμε να υπενθυμίζουμε στην Πολιτεία  πως οι κάτοικοι των νήσων του Βορείου Αιγαίου ως Έλληνες Ακρίτες επιβάλλεται να μην αντιμετωπίζονται ως πολίτες «Β’ κατηγορίας» δυστυχώς δύο  μήνες μετά τις επισκέψεις  θεσμικών παραγόντων στη Σάμο  και την εξαγγελία υποσχέσεων οι συνθήκες σε οδικό δίκτυο, λιμάνια και κτιριακές υποδομές  μετά τον σεισμό  στο νησί εξακολουθούν να είναι απαράδεκτες  και οι πολίτες του να προσπαθούν μόνοι και αβοήθητοι να επανέλθουν.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Βουλευτής Σάμου Χρ. Στεφανάδης στην παρουσίαση του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

Ο Βουλευτής Σάμου Χρ. Στεφανάδης στην παρουσίαση του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

Ο Βουλευτής Χριστόδουλος Στεφανάδης, παραβρέθηκε στην παρουσίαση από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Κικίλια,  του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ», ενός  πρωτόγνωρου για τα

Περισσότερα »