Κώστας Βογιατζής: Λόγω της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου Σάμου, θα είναι δύσκολη η φετινή αθλητική χρονιά

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κώστας Βογιατζής: Λόγω της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου Σάμου, θα είναι δύσκολη η φετινή αθλητική χρονιά

Σεπτέμβριος, έναρξη σχολείων αλλά και έναρξη αθλητικών δραστηριοτήτων, που όμως βρίσκουν την πόλη της Σάμου, με γήπεδα υπο κατασκευή. Αναφορικά με το θέμα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στο πρωϊνό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Βογιατζής, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού.

Ήδη, στο μικρό γυμναστήριο των γυμνασίων Σάμου, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ανοικοδόμησης, ενώ ξεκινούν σε λίγες ημέρες και εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της Σάμου.

«Από τη Δευτέρα το κλειστό γυμναστήριο έγινε εργοτάξιο. Η όλη εργασία θα είναι για εννιά μήνες, θέλω να πιστεύουμε ότι σε όλο αυτό το κομμάτι δε θα υπάρξει κάποια άλλη αναβολή, θα τηρηθεί και μετά το τέλος αυτών των εννέα μηνών το γυμναστήριο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί προς χρήση, προς τα σωματεία, στους αθλητές και σε όλους όσοι το χρησιμοποιούν μέχρι τώρα.

Θα είναι δύσκολη η φετινή χρονιά, θεωρώ ότι όλα τα πρωταθλήματα, όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Πυθαγορείου. Τις επόμενες μέρες έχουμε ένα σκοπό, να μαζέψουμε όλα τα σωματεία και της πόλης του Βαθιού και του Πυθαγορείου, να βγάλουμε ένα πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων».

Προς το παρόν, η διαχείριση των γηπέδων ανήκει ακόμα στο ΔΟΠΠΟΝΑΣ, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το πλαίσιο λειτουργίας. Κάποια σωματεία θα χρησιμοποιήσουν τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου, όσο το επιτρέπει ο καιρός, ειδικά για ομάδες με πολύ μικρά παιδιά.

Για το Futsal, υπάρχει η άδεια από την ομοσπονδία, να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο του Πυθαγορείου, γιατί είναι μικρότερο σε διαστάσεις, ενώ θα γίνουν και οι κατάλληλες διαγραμμίσεις, αλλά είμαστε ακόμα σε συζητήσεις, ώστε να παρθεί η τελική απόφαση.

Από το Νοέμβριο στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες και ο Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου για την Pre League του βόλεϊ.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Βογιατζής, στο Βαθύ το μεγάλο γυμναστήριο καθυστέρησε η αναβάθμιση του, γιατί αποφάσισαν με τα σωματεία να πάνε πίσω 8 μήνες, αλλά φτάνοντας στην ημερομηνία ξεκίνησε ο πόλεμος της Ουκρανίας και οι εργολάβοι ζήτησαν εξάμηνη παράταση λόγω της οικονομικής κρίσης.

Οι μετακινήσεις για τις ομάδες είναι ένα μείζον θέμα (Βαθύ-Πυθαγόρειο-Βαθύ) όσο αφορά την οικονομική ενίσχυση. Προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, καθώς θα αποφασίσει η οικονομική επιτροπή του Δήμου, και θα εγκριθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αν.Σάμου.

Κλείνοντας ο κ. Βογιατζής, αναφέρθηκε στο γήπεδο Παλαιοκάστρου, το οποίο ολοκληρώθηκε βάση της μελέτης, που είχε υπογράψει η προηγούμενη δημοτική αρχή με τον εργολάβο. Συμπλήρωσε πως ό,τι περιελάμβανε η μελέτη του εργολάβου, με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, έχει πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Παλαιοκάστρου.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ