Κωνσταντίνος Μουτζούρης: «Ανακοίνωσα στον Πρωθυπουργό ότι θα είμαι ξανά υποψήφιος στις εκλογές, πάλι ανεξάρτητος»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Επίσημος ομιλητής στην Ενημερωτική Εκδήλωση για τα Περιφερειακά Προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027, ο κ.Μουτζούρης

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κ. Μουτζούρης, ο οποίος μίλησε για τα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Σάμο, αλλά και για τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη. Επίσης αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στη Σάμο.

«Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έχει κλειδώσει η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σάμο. Τα θέματα, που θα μας απασχολήσουν, θα είναι η τύχη του ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ, θα έχουμε εισήγηση από τον κ. Πανουράκη και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Ο κ. Μουτζούρης βρέθηκε για τρεις (3) ημέρες στη Σάμο και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εξέλιξη των έργων, σε σχέση με άλλους νομούς, βρίσκω ότι το νησί της Σάμου, είναι πολύ ποιο εργοτάξιο από τα άλλα νησιά. Πέσαμε έξω στον τερματισμό του έργου στα Αυλάκια, όπως είπα στη συνέντευξη τύπου, όμως από ό,τι έχω μάθει έχει επιταχυνθεί ο ρυθμός εκεί και πιστεύω ότι μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουμε τελειώσει. Είχα πει προ καιρού ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε έτοιμοι, αλλά πέσαμε έξω στον χρόνο από αιτιότητα του αναδόχου».

Κωνσταντίνος Μουτζούρης: «Ανακοίνωσα στον Πρωθυπουργό ότι θα είμαι ξανά υποψήφιος στις εκλογές, πάλι ανεξάρτητος»

Για τα αλιευτικά καταφύγια Ηραίου και Αγ. Παρασκευής, ο κ. Μουτζούρης ανάφερε ότι προχωρούν τάχιστα. Για την περιμετρική στο Βαθύ, ο κ. Μουτζούρης είχε πει και επανέλαβε ότι πιθανότατα μελλοντικά θα δημιουργήσει πάλι θέματα η περιοχή.

«Είναι ένας δρόμος, που κατασκευάστηκε από τον δήμο, πέρασε μετά στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, φοβάμαι ότι είναι ένα δύσκολο έργο. Από την αρχή η χάραξη του έργου είχε ορισμένα τρωτά για εμένα. Βέβαια, η Τεχνική Υπηρεσία Σάμου θεωρεί ότι θα λυθεί το θέμα. Εγώ διατηρώ ορισμένες επιφυλάξεις».

Ο κ. Μουτζούρης είχε πρόσφατα προσωπική συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη. «Συνομιλήσαμε κυρίως για έργα και θέματα, που αφορούν την Περιφέρεια, μάλιστα μου είπε ότι θα κάνει μια μεγάλη περιοδεία, ενόψει των εθνικών εκλογών και συζητήσαμε και διάφορα άλλα θέματα. Είμαι ικανοποιημένος από τη συνάντηση. Ανακοίνωσα στον Πρωθυπουργό ότι θα είμαι ξανά υποψήφιος στις εκλογές, πάλι ανεξάρτητος».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ