Κορωνοϊός: Πέντε νέα κρούσματα στη Σάμο. Νίκος Στεφανής: «Θα τα καταφέρουμε»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Κορονοϊός: 1388 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή 21/2 884 κρούσματα κορωνοϊού, ενώ οι νέοι θάνατοι φτάνουν τους 25 και οι διασωληνωμένοι είναι 326.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 884, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 179.802 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 46 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.417 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 25, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.297 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 326 (67.8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. To 86.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.273 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 259 (ημερήσια μεταβολή +4.86%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 224 ασθενείς.

Κορωνοϊός: Πέντε νέα κρούσματα στη Σάμο. Νίκος Στεφανής: «Θα τα καταφέρουμε»

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου κ. Νίκος Στεφανής στην προσωπική του σελίδα στο Facebook δήλωσε:

«Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 5 νέα θετικά κρούσματα για το νησί μας.  Από την Παρασκευή 19/2 έως και σήμερα ο συνολικός αριθμός είναι 17 θετικά κρούσματα. Δεν υπάρχουν άλλα. Ελπίζουμε και τις επόμενες ημέρες να περιοριστούν. Οι φήμες για περισσότερα δεν ευσταθούν.

Επίσημη ενημέρωση μόνο από τον ΕΟΔΥ.

Αυτοί που θέλουν like και πολλά κρούσματα δεν έχουν θέση ανάμεσα μας!

Συνεχίζουμε υπεύθυνα φορώντας μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και πλένουμε συχνά τα χέρια μας.

Θα τα καταφέρουμε».

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ