Κορωνοϊός: Έξι νέα κρούσματα στη Σάμο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:  Σήμερα ανακοινώνουμε 716 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορoνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 154796, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5904 (3.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 48259 (62.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

268 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. 194 (72.4%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 86.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1095 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 18 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5742 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3374 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Σήμερα για τη Σάμο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 6 κρούσματα κορωνοϊού. Σύμφωνα και με ενημέρωση από το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, αν λάβουμε υπόψη και τα 2 κρούσματα των προηγούμενων ημερών (Δευτέρα + Τετάρτη), συνολικά μέχρι σήμερα Πέμπτη έχουμε οκτώ (8) κρούσματα. Τα επτά (7) αφορούν Στρατιώτες που υπηρετούν σε Μονάδα της Σάμου και το ένα (1) αφορά σε νεαρό μετανάστη (περίπου 25 ετών), ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, λόγω υποκείμενου νοσήματος.

Κρίνεται απαραίτητο να κάνουν το test και όλοι οι εκπαιδευτικοί που επιστρέφουν στη Σάμου για ν’ αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021.

Προσοχή απ’ όλους μας…

Κορωνοϊός: Έξι νέα κρούσματα στη Σάμο

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ