Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Μετά τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Σάμου & Ικαρίας κ.κ. Ευσεβίου, η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Πανουράκη.

Παρόντες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ. Ευσέβιος, η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Άννη Ανδρεάδου, ο Δήμαρχος Αν.Σάμου Γ. Στάντζος, ο Ταξίαρχος της 79 ΑΔΤΕ κ. Νίκος Λαμπιδώνης, φορείς, αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Πανουράκης αφού ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας ανέφερε:

«Πράγματι θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολλά περισσότερα, αλλά μετά τον καταστροφικό σεισμό αφοσιωθήκαμε περισσότερο στα έργα του σεισμού. Τα πιο πολλά έχουν προχωρήσει και θα προχωρήσουν και άλλα. Ξεμπλοκάραμε πάρα πολλά έργα μεγάλα, τα οποία ήταν βαλτωμένα για πολλά χρόνια, όπως π.χ. η παράκαμψη του Πυθαγορείου, που έχει εγκατασταθεί εδώ ο εργολάβος, έχει ξεκινήσει το έργο, είναι το μεγαλύτερο έργο, που γίνεται αυτή τη στιγμή σε όλο το Βόρειο Αιγαίο και θα προσπαθήσουμε να γίνουν και άλλα τέτοια έργα.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Ευχαριστώ τον Σεβασμιώτατο για την αγαστή συνεργασία και έχουμε εξασφαλίσει με το γραφείο του Πρωθυπουργού κάποια κονδύλια ώστε να πάνε σε μελέτες που θα εκπονήσει η περιφέρεια, για κάποιες εκκλησίες, που έχουν μεγάλη ανάγκη».

Το τυχερό φλουρί κέρδισε η κ. Τασούλα Παυλίδη…

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Ελένη Χατζηγεωργίου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ