Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Με πρόσκληση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργου Στάντζου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχιακό μέγαρο Ανατολικής Σάμου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτη Σάμου κ.κ. Ευσεβίου, του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη, της δημοτικής αρχής, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας.

O Δήμαρχος Αν. Σάμου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν για να υποστηρίξουν και να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής, ευχόμενος η νέα χρονιά να φέρει υγεία και δημιουργία.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Συγκεκριμένα είπε: «Σφυρηλατήσαμε μαζί στη σκιά των συνθηκών κοινωνικής, οικονομικής και εθνικής κρίσης, καταφέραμε περάσαμε μέσα από όλη αυτή την καταιγίδα. Η μεγάλη ευχή και υπόσχεση είναι ότι θα κάνουμε εμείς, οι οποίοι εκπροσωπούμε τη Σαμιακή κοινωνία και πρέπει να το κάνουμε, δεν είναι ευχή, είναι υπόσχεση και δική μου και των συνεργατών, ότι αυτό που σφυρηλατήσαμε, δε θα αφήσουμε για τα μικρά , περιττά και ταπεινά να τα χάσουμε.

Η πατρίδα μπροστά έχει κρίσιμες ώρες, πρέπει να βαδίσει ενωμένη. Έχουμε έναν Τούρκο γείτονα, που αναζητεί ευκαιρίες να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία του Αιγαίου. Είμαστε όλοι εδώ από τον Δήμο Αν. Σάμου, είμαστε όλοι ενωμένοι και είναι το μεγάλο στοίχημα απέναντι στην πατρίδα».

Ευχή όλων για το 2023 είναι υγεία και ευημερία για τον τόπο και τους συμπολίτες μας! Χαρούμενος και ευλογημένος ο νέος χρόνος!

Το τυχερό φλουρί κέρδισε ο κ. Νίκος Σταμούλος.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ελένη Χατζηγεωργίου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ