Κοπή πίτας του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Κοπή πίτας του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σάμου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Σάμου την Κυριακή το απόγευμα (06/02) στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ο Πρόεδρος του ΕΟΣΣ κ. Γιάννης Σκούτας κα.

Κοπή πίτας του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σάμου

Παρά το έντονο κρύο, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση, προσφέροντας τη θετική αύρα και την καλή του διάθεση σε μια υπέροχη «ζεστή βραδιά» συνάντησης αγάπης και ευλάβειας.

Η ερανική επιτροπή του Ι. Ναού πρόσφερε πλούσια χειροποίητα εδέσματα και λαχειοφόρο αγορά που έφτασε τα 300 δώρα, ευγενικές  προσφορέ των καταστημάτων και των επιχειρήσεων του Νομού μας.

Τα δύο φλουριά κέρδισαν η κ. Μαρία Γιαπιτζάκη και ο κ. Δημήτρης Καραθανάσης.

Κοπή πίτας του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σάμου

Ο Εφημέριος του Ι.Ν. π. Στέφανος  Αθανασίου ευχαρίστησε θερμά τους  παρευρισκομένους  που αψήφησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ενίσχυσαν αυτήν την προσπάθεια συνεύρεσης και τους συντελεστές της εκδήλωσης, για την επιτυχή έκβασή της.

Κοπή πίτας του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σάμου

Επίσης ευχαρίστησε τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο για τη συμβολή του στην οικονομική ενίσχυση μέσω προσφορών και δώρων, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση των ζημιών στην τοιχοποιία της οροφής του ναού.

Οι εργασίες να σημειώσουμε έχουν ήδη ξεκινήσει από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Αλεξάνδρα Χαροχέρη

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ