Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου: Ελάχιστες θέσεις είναι διαθέσιμες για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Παρουσίαση επίσημης φανέλας και χορηγών της ομάδας βόλεϊ Κέρκη Μαραθοκάμπου

Eνημερώνουμε ότι σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο οι διαθέσιμες θέσεις για τον αγώνα του Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο της Σάμου είναι 240. Από αυτές μόνο το 5% απευθύνετε σε άτομα κάτω των 18 ετών που δεν έχουν νοσήσει η εμβολιαστεί και μπορούν να έρθουν με τεστ (Rapid, self) και οι οποίες έχουν ήδη καλυφτεί.

Προτεραιότητα στην είσοδο την μέρα του αγώνα θα έχουν όσοι έχουν προμηθευτεί κάρτα ενίσχυσης για την σεζόν 2021-22 και μετά όσοι έχουν κάνει κράτηση με την κάρτα ενίσχυσης αγώνα. Η είσοδος δεν επιτρέπεται σε όποιον δεν έχει μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης.

Έχουν μείνει ελάχιστες κενές θέσεις για αυτό όποιος θέλει να δει από κοντά την ομάδα μας να επικοινωνήσει η στα social media της ομάδας η στα τηλεφωνά 6981917382 και 6938322357 με τους υπευθύνους του τμήματος. Θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση μόλις καλυφτούν όλες οι θέσεις . Δυστυχώς τα γήπεδα της Σάμου είναι πολύ μικρά για να χωρέσουν τον κόσμο που θέλει να δει τους αγώνες μας στην Pre League.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ