Κέρκης Μαραθοκάμπου: Δημιουργία δικτύου ακαδημιών βόλεϊ αγοριών

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Αήττητος ο Κέρκης – Έκανε το  «τρία στα τρία» απέναντι στους Νέους Βύρωνος

Η διοίκηση του Kέρκη Μαραθοκάμπου είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τη δημιουργία ενός δικτύου ακαδημιών βόλεϊ αγοριών σε συνεργασία με τις τοπικές ομάδες σε Μαραθόκαμπο, Καρλόβασι, Βαθύ και Πυθαγόρειο.

Ο σύλλογος πιστός στη φιλοσοφία ανάπτυξης του βόλεϊ στη Σάμο και με όραμα για το μέλλον, προχωρά στη δημιουργία ακαδημιών  αγοριών που λείπει από το νησί μας.

Κέρκης Μαραθοκάμπου: Δημιουργία δικτύου ακαδημιών βόλεϊ αγοριών

Έτσι η ομάδα μας, πέρα από την προσπάθεια για διαρκή παρουσία της στις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού βόλεϊ, θέλουμε να μπορεί να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον.

Στόχος η δημιουργία αναπτυξιακών τμημάτων που μέσα από την δουλειά και τα σωστά αθλητικά πρότυπα να φτιάξει υγιείς αθλητές και ανθρώπους για το νησί μας και τον τόπο μας αλλά και να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα μας. 

Έτσι ερχόμαστε σε συνεργασία με Ιωνικό Καρλοβάσου, Πολυκράτη Πυθαγορείου και Ερμή Σάμου και συνδιοργανώνουμε τις ακαδημίες αγοριών του Κέρκη Μαραθοκάμπου.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ