Κάλεσμα σε συλλαλητήριο από το Σύλλογο Εργαζομένων Γ.Ν. Σάμου

Έναρξη εγγραφών για το ΔΙΕΚ Γενικού Νοσοκομείου Σάμου για το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30 ΜΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11 ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: – Την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα για όσους εργάζονται σε αντίστοιχες  συνθήκες, καμία περικοπή ανθυγιεινού επιδόματος για όσους το λαμβάνουν, επέκταση και σε άλλες ειδικότητες.

  • Να χορηγήσει η Διοίκηση τις κανονικές άδειες περασμένων ετών στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, το Δ.Σ. του Συλλόγου και όλοι οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν να χαθεί ούτε μία ημέρα κανονικής άδειας περασμένου έτους.
  • Πραγματική ενίσχυση του Δημόσιου συστήματος Υγείας, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλους τους κλάδους και σε όλες τις ειδικότητες.
  • Μαζικά, επαναλαμβανόμενα τεστ COVID-19 σε όλους τους υγειονομικούς και σε όλους όσους γίνονται εισαγωγή στο Νοσοκομείο.
  • Προστασία των εργαζομένων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χορήγηση ειδικής άδειας για όσους την δικαιούνται, χωρίς να περικόπτονται ημέρες από την κανονική άδεια.
  • Να ενισχυθεί και να στεγαστεί σε ανθρώπινες εγκαταστάσεις το παράρτημα του ΕΚΑΒ στην Σάμο.
  • Μόνιμη εγκατάσταση κλιμακίων του Ε.Ο.Δ.Υ. στο νησί που θα πραγματοποιεί τεστ COVID-19 σε όλους τους εργασιακούς χώρους.
  • Δημιουργία πολυιατρείου, που να είναι στελεχωμένο και εξοπλισμένο μέσα στο ΚΥΤ Σάμου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Aκολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιού Καρλοβάσου

Aκολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιού Καρλοβάσου

Ἡ Ἱερά Μητρόπολίς μας ἀνακοινώνει πρός τούς Εὐσεβεῖς Χριστιανούς μας ὃτι τήν Παρασκευή 19 Ἀπριλίου 2024 καί Ὣρα 19.00΄ στον Ἱερό Ναό Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου Παλαιοῦ Καρλοβάσου (Παναγία Καστρινή), θά τελεσθεῖ

Περισσότερα »