Ισαάκ Μιχαηλίδης: «Καμία ανοχή στους σεξο-διεστραμένους»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Ισαάκ Μιχαηλίδης: «Καμία ανοχή στους σεξο-διεστραμένους»

Γράφει η Αλεξάνδρα Χαροχέρη

Στην εκπομπή «Άρωμα Γυναίκας στο Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά το Σάββατο (19/11) ο ψυχίατρος κ. Ισαάκ Μιχαηλίδης, με αφορμή τα φαινόμενα που παίρνουν πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις και στην χώρα μας και αφορούν βιασμούς, παιδική πορνογραφία, παιδεραστία, σεξουαλική παρενόχληση, ή κακοποίηση.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι πάντα υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα αλλά έμεναν κρυφά.

Τώρα λόγω της ενημέρωσης και της κοινωνικής δικτύωσης βγαίνουν στην επιφάνεια. Η συχνότητα  εκδήλωσής τους όμως όντως αυξήθηκε.

Διάβαζα ένα άρθρο του Μισέλ Ουελπέκ ανέφερε χαρακτηριστικά, από το βιβλίο του παρεμβάσεις 2020, όπου αποδίδει την έξαρση των κρουσμάτων στην εκφύλιση του αρσενικού ρόλου.

Οι άντρες στην Δύση είναι τρομοκρατημένοι από την γυναικεία χειραφέτηση, ενώ το σεξ βρίσκεται παντού ως προϊόν κι έτσι οι σχέσεις εκφυλίζονται.

Ο ευνουχισμένος ψυχολογικά άντρας στρέφεται σε ανυπεράσπιστα παιδιά, ή εφήβους, ή σε αδύναμες γυναίκες όπου δεν προβάλουν αντίσταση.

Άρα η σχέση είναι περισσότερη εξουσιαστική παρά ικανοποίηση γενετήσιων ενστίκτων.

Αφού πολλοί από αυτούς έχουν έγγαμο βίο.

Η ανωμαλία έρχεται έρχεται ως αμυντικός μηχανισμός επιβολής δύναμης από τον ουσιαστικά ανώριμο ψυχολογικά αδύναμο, εγωκεντρικό, ναρκισσιστή, χειριστικό άντρα.

Το φαινόμενο τείνει να πάρει διαστάσεις επιδημίας.

Είναι άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα, γιατί δυστυχώς κυριαρχεί το ανώμαλο σεξουαλικό ένστικτο. Είναι όπως το ένστικτο των αγρίων θηρίων που κάποια στιγμή θα σε κατασπαράξουν ακόμα κι αν εσύ πιστεύεις πως τα έχει ημερέψει» λέει ο κ. Μιχαηλίδης και τονίζει:

«Άρα λοιπόν δεν είναι αρρώστια, είναι διαταραχή, σεξουαλική διαστροφή και παρέκκλιση. Δεν πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να τυγχάνουν της εύνοιας της πολιτείας και πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά.  Αλλαγή νομοθεσίας εδώ και τώρα.

Στην ερώτηση τι κάνει έναν άνθρωπο να στρέφεται σε ευάλωτες ομάδες ο κ. Μιχαηλίδης απάντησε:

«Ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία αυτή η διαταραχή. Επίσης είναι ο τρόπος που μεγαλώνουν μέσα στην οικογένεια. Συνήθως είναι άνθρωποι που προέρχονται από προβληματικές οικογένειες. Επίσης είναι άτομα τα οποία δεν έχουν καθορισμένα τα σεξουαλικά τους όρια. Τις περισσότερες φορές υποκρίνονται ένα ρόλο. Άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, ή ναρκισσιστικές προσωπικότητες. Όπου δρουν χωρίς ντροπή, φραγμούς και συναίσθηση».

«Οι παιδόφιλοι και  συνήθως βρίσκουν δουλειά που έχει σχέση με τα παιδιά (δάσκαλοι, καθηγητές, νηπιαγωγοί, σε άσυλα, σε χώρο της εκκλησίας κ.τ.λ). Είναι πάρα πολύ διαδεδομένη αυτή η διαταραχή. Αυξάνεται επειδή όπως σε όλες τις περιπτώσεις έτσι και στην παιδεραστία, στην Ελλάδα δεν ισχύει η φράση έγκλημα και τιμωρία. Αυτοί οι άνθρωποι μπαίνουν στη φυλακή, παίρνουν το χαρτί ψυχιάτρου, βγαίνουν και εξακολουθούν το έργο τους».

Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και αυτό είναι το δυστύχημα.

Ότι άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας που είναι δίπλα μας, πιθανόν να βρίσκονται μέσα σε ένα σχολείο ή νηπιαγωγείο, την εκκλησία μπορούν να είναι παιδεραστές και 1000% κάποια στιγμή θα κάνουν το βήμα της σεξουαλικής παρενόχλησης που μπορεί να φτάσει έως την σεξουαλική κακοποίηση».

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ»;

Το αναγνωριστικό στοιχείο είναι ότι αυτά τα άτομα έχουν μια πάρα πολύ συγκεκριμένη συμπεριφορά με τα παιδιά και τις ευάλωτες γυναίκες. Είναι πάρα πολύ δοτικά, πάρα πολύ ευγενικά, πάρα πολύ εξυπηρετικά, δραστήρια, καλοί ηθοποιοί, παίζουν τον ρόλο τους άριστα.

Άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Ενώ δεν αντιλαμβάνονται τον διατροφικό τους χαρακτήρα. Πλησιάζουν το θύμα τους με πρόσχημα την αγάπη και το ενδιαφέρον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΔΙΑΣΤΡΟΦΗ – ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ – ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα στα παιδιά μας και πρέπει επίσης η πολιτεία και το ίδιο το σχολείο να φροντίσουν να ενημερώνουν, ενώ μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι γονείς. Οι οποίοι οφείλουν να είναι κοντά στα παιδιά τους και να τα ενημερώνουν, ώστε να είναι αμείλικτα και υποψιασμένα μπροστά σε τέτοιους ανθρώπους».

Καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης σε σχετική ερώτηση που του ετέθη όσον αφορά τα πρόσφατα γεγονότα στην «Κιβωτό», ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από την ηγεσία της συγκεκριμένης ΜΚΟ και κάθε φορέα, για τη μη γνώση των γεγονότων.

Όποιος ηγείται έχει και την αποκλειστική ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας του χώρου του. Καμία Ανοχή.

Επιτέλους ας σταματήσει η συγκάλυψη του καθωσπρεπισμού και  της βιτρίνας.

Τον ευχαριστούμαι πολύ!!!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ