Ιερά Μητρόπολη Σάμου: «Χαίρε Ελλάδα της θάλασσας και των ΟΧΙ»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Ιερά Μητρόπολη Σάμου: «Χαίρε Ελλάδα της θάλασσας και των ΟΧΙ»

Με τιμή και λαμπρότητα εορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου 1940 από την Ιερά Μητρόπολη Σάμου, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΛ Σάμου, το απόγευμα του Σαββάτου 28ης Οκτωβρίου 2023.

Με τίτλο, «Χαίρε Ελλάδα της θάλασσας και των ΟΧΙ», οι διοργανωτές μετέφεραν στο κοινό, με εικόνες και τραγούδια, ένδοξες στιγμές, πρόσωπα και γεγονότα του 1940.

Ιερά Μητρόπολη Σάμου: «Χαίρε Ελλάδα της θάλασσας και των ΟΧΙ»

Αρωγοί στην όμορφη παρουσίαση η παιδική και νεανική χορωδία της Μητρόπολης «ΕυΩΔΗα» με υπεύθυνη χορωδίας την κ. Άννα Κωσταρά, οι μουσικοί της στρατιωτικής μουσικής 79ΑΔΤΕ κ.κ.Γιώργος Λιάπης και Γιώργος Κατέρης,  και μέλη της χορωδίας της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου «ΗΔΥΦΩΝΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ».

Ιερά Μητρόπολη Σάμου: «Χαίρε Ελλάδα της θάλασσας και των ΟΧΙ»

Στην παρουσίαση των κειμένων ο Αντισυνταγματάρχης (ΔΒ) Αναστάσιος Παππάς και η κ. Ιουλία Βαλεοντή, με γλαφυρό και καθηλωτικό τρόπο, περιέγραψαν συναισθήματα, φόβους, σκέψεις ανθρώπων που έζησαν από κοντά τα γεγονότα στο Έπος του ΄40.

Ιερά Μητρόπολη Σάμου: «Χαίρε Ελλάδα της θάλασσας και των ΟΧΙ»

Την εκδήλωση προλόγισε ο αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Φλεβάρης, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ.Ευσέβιος, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, μεταφέροντας το μήνυμα της πίστης στο Θεό, της ενότητας αλλά και το σημαντικότατο παγκόσμιο μήνυμα της ειρήνης.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα, Ψηλά η Σημαία, Ψηλά οι καρδιές!

Ελένη Χατζηγεωργίου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ