Θητεία Δημοτικής Αρχής Δήμου Δυτικής Σάμου 2019-2023. «Είμαστε όλοι μας εδώ για να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ»

Ολοκληρώνοντας την  τετραετή  μας θητεία ως  δημοτική αρχή για την περίοδο 2019-2023 αισθανόμαστε περήφανοι για μια ομολογουμένως δύσκολη αλλά ταυτόχρονα παραγωγική θητεία  για τον τόπο μας.

Εξ’ αρχής γνωρίζαμε ότι το έργο μας θα ήταν δύσκολο και απαιτητικό.

Παρ’ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες, λόγω υποστελέχωσης όλων των υπηρεσιών μας, των καταστροφικών φυσικών φαινομένων που έπληξαν το νησί μας αλλά  και  της υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης με σοβαρό οικονομικό αντίκτυπο για τους Δήμους συνολικά και ειδικά για τον Δήμο μας,  όλοι μας προσπαθήσαμε για τα βέλτιστα και  υπερβάλαμε  εαυτούς, προκειμένου να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του προεκλογικού μας προγράμματος.

Οι στόχοι μας και οι θέσεις μας ήταν ξεκάθαρες.

Το «στοίχημα» μας ήταν και είναι :

Να μπορέσει να σταθεί ο νεοσύστατος Δήμος Δυτικής Σάμου και να στελεχωθεί με προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων .

Να αποπληρώσουμε τα χρέη που βρήκαμε ως κληρονομιά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την οικονομική βιωσιμότητα στο μέλλον.

Να απαλλαγούμε από προβλήματα του παρελθόντος που αποτελούσαν και βαρίδια για το μέλλον.

Να αναζητήσουμε χρηματοδοτικά εργαλεία ( προγράμματα) και να μπορέσουμε να εντάξουμε σε αυτά  έργα πνοής για τον τόπο, με όραμα την υλοποίηση ενός  ενιαίου προγράμματος ανάπτυξης όλου του δήμου.

Να δημιουργήσουμε τις  κατάλληλες συνθήκες   ώστε ο δήμος μας να αποκτήσει τα θεμέλια και τις βάσεις  προκειμένου στη συνέχεια  να επιτύχει την ανάπτυξη σε κομβικούς τομείς όπως η τοπική οικονομία,  το περιβάλλον, η παιδεία,  η κοινωνική πρόνοια, ο αθλητισμός  και ο πολιτισμός.

Θεωρούμε ότι ως επί το πλείστο πετύχαμε τους ανωτέρω στόχους που είχαμε θέσει.

Χωρίς επάρσεις και υποσχέσεις,  με περισσή όρεξη για σκληρή δουλειά,  είμαστε όλοι μας εδώ για να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε, με σταθερότητα και συνέπεια προκειμένου να δημιουργήσουμε   ένα δήμο που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών του και  θα διασφαλίζει το μέλλον του τόπου!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ